Zeventiende editie
Sponsorvoetbaltoernooi VSCO’61

Komende zaterdag 8 juni organiseert VSCO’61 de zeventiende editie van het Sponsorvoetbaltoernooi. Maar liefst 35 teams nemen deel aan het toernooi en allemaal strijden zij om de felbegeerde wisselbokaal. Komt er een nieuwe winnaar of weet Auto Service Holster de titel te prolongeren?

 

Het toernooi wordt om 10:55 geopend, waarna om 11:00 de eerste wedstrijden beginnen. De opzet van het toernooi is inmiddels bekend. Er wordt in zes poules gestreden om de finaleplaatsen. De teams bestaan uit zes veldspelers en een keeper, waarbij op een half veld wordt gespeeld. Vanaf 16:15 uur beginnen de finale wedstrijden en zal duidelijk worden wie zich de kampioen van de zeventiende editie van het Sponsorvoetbaltoernooi mag noemen.

 

Aansluitend aan het voetbaltoernooi is er volop gelegenheid uit te rusten van de inspanningen. Het terras is geopend en onder de klanken van gezellige muziek is er tijd om met collega’s, relaties en vrienden bij- én na te praten. Dit jaar zorgt Café Cafetaria ’t Wissel voor de inwendige mens en aan het eind van de middag verzorgt BPM Media & Entertainment Facilities de muziek.

 

We hopen veel supporters te mogen verwelkomen. Naast het sportieve treffen zullen er speciaal voor de kinderen omlijstende activiteiten worden georganiseerd. Er staan meerdere speeltoestellen en er is mogelijkheid om geschminkt te worden. Maar niet alleen voor de kinderen wordt er wat georganiseerd, voor de volwassenen is er een verloting met fraaie prijzen.

 

Zoals altijd staat niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid centraal op deze dag. De

organisatie hoopt, net als voorgaande jaren, op mooi weer en veel publiek, en wenst

iedereen veel succes en sportplezier toe.

 

Zie voor meer informatie, het programmaboekje: 

Programmaboekje SVT 2024 Definitief