Vrijdag 56ste Trendhout
Schoolvoetbaltoernooi VSCO’61

Na de succesvolle editie van vorig jaar van het schoolvoetbaltoernooi bij VSCO´61, wordt aanstaande vrijdag 10 mei alweer de zesenvijftigste editie van het VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd met medewerking van sponsor TrendHout.

 

Net als afgelopen jaar kent het toernooi een groot aantal  deelnemende basisscholen uit de gemeente Oldebroek, Elburg en Kampen. Er zullen 21 jongens en 7 meisjesteams groep 7/8 aftrappen op sportpark de Heugte.

De jongens en meisjes uit de groepen 5 en 6 nemen dit jaar ook weer deel aan het toernooi. De scholen zijn met maar liefst 26 teams de scholen vertegenwoordigd.

 

De wedstrijden beginnen om 09.30 uur. De jongens uit de groepen 7 en 8 zullen 8 tegen 8 spelen op een half veld, evenals de meisjes uit de groepen 7 en 8. Voor de jongens en de meisjes (mixteams) uit de groepen 5 en 6 geldt dat zij 6 tegen 6 op een kwartveld spelen. De wedstrijdduur bedraagt voor alle teams 15 minuten.

 

Om 16.30 uur zullen de finales van het toernooi gespeeld worden. Direct aansluitend op de finales zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De prijzen zullen om circa 17.00 uur worden overhandigd door een vertegenwoordiger van toernooihoofdsponsor TrendHout.

 

De prijswinnaars ontvangen een fraaie beker en daarnaast zullen de winnaars van het jongens- en meisjestoernooi deel kunnen nemen aan de Regiofinale Schoolvoetbal van de KNVB district Oost in 2025. Ook wordt er deze dag bij de jongens, bij de meisjes en in de poule van groep 5 en 6 een Fair Play Cup uitgereikt. Alle deelnemers zullen als herinnering een leuke toernooiattentie ontvangen.

 

Zonder de inzet van vrijwilligers en de bijdrage van sponsor TrendHout zou dit toernooi niet mogelijk geweest zijn. We willen hen dan ook hartelijk danken voor hun inzet en bijdrage.

 

We hopen wederom op een geslaagd Schoolvoetbaltoernooi en wensen eenieder veel succes, voetbalplezier, sportiviteit en natuurlijk gezelligheid toe.

 

Toernooicommissie VSCO ’61