A. van Boven Keuringen
sponsort sporttassen Vrouwen 30+ 3

Het Oosterwoldse bedrijf A. van Boven Keuringen heeft afgelopen week het Vrouwen 30+ 3 team van VSCO’61, dat dit seizoen van start is gegaan, aangenaam verrast met splinternieuwe sporttassen. Eerder werden de enthousiaste speelsters al voorzien van gloednieuwe wedstrijdtenues. Eigenaar André van Boven, vergezeld door zijn dochter Anne, overhandigde de sporttassen officieel op sportpark De Heughte. Vincent Smit, lid van de sponsorcommissie van VSCO’61, sprak zijn oprechte dank uit aan de teamsponsor. Als blijk van grote waardering bood speelster Willeke Bos een fraai bloemstuk aan, terwijl teamgenoot Carina van Rijssen van Boven een leuke foto overhandigde als dank voor de steun aan het nieuwe Vrouwen 30+3 team.

 

André van Boven startte zijn onderneming A. van Boven Bestratingen in 2007. Na jaren van focus op grond- en straatwerk breidde hij zijn activiteiten uit naar timmerwerk, wat leidde tot een natuurlijke transformatie van de bedrijfsnaam naar A. van Boven Multidiensten. In 2019 voegde hij de tak van keuringen toe aan zijn dienstenportfolio, wat een schot in de roos bleek te zijn. Met zijn specifieke vakmanschap wist André van Boven bedrijven en ondernemingen te ondersteunen, vooral op het gebied van verplichte keuringen van arbeidsmiddelen, met een nadruk op de NEN 3140-normering voor elektrische arbeidsmiddelen.

 

A. van Boven Multidiensten is al vele jaren een gewaardeerde sponsor van VSCO’61 en heeft onlangs nieuwe reclameborden laten maken, waarop de kernactiviteit “Keuringen” duidelijk naar voren komt. Na het verrassen van het Vrouwen 30+ 3 team met nieuwe wedstrijdtenues, heeft de sponsor afgelopen vrijdag het team verblijd met nieuwe sporttassen. André en dochter Anne overhandigden de tassen officieel aan het enthousiaste team, onder leiding van teamleidsters Saskia Boeije en Petra Groothuis, op sportpark De Heughte. Vincent Smit, lid van de sponsorcommissie van VSCO’61, toonde zijn oprechte dankbaarheid aan de teamsponsor, waarna speelster Willeke Bos als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk aanbood. Teamgenoot Carina van Rijssen overhandigde van Boven nog een leuke foto als dank voor de steun aan het nieuwe Vrouwen 30+ 3 team. 

 

De VSCO’61 Vrouwen 30+ 3 sponsor vindt u op:

 

A. van Boven Multidiensten en Keuringen
Duinkerkerweg 53
8097 RX Oosterwolde
06 – 150 74 760
info@avbmultidiensten.nl
www.avbmultidiensten.nl

 

Ook via facebook te volgen.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink, bekijk ze HIER.