A. van Boven Keuringen sponsort wedstrijdtenue
voor VSCO’61-Vrouwen 30+3

Het Oosterwoldse bedrijf A. van Boven Keuringen heeft deze week het onlangs gestarte Vrouwen 30+ 3 team van VSCO’61 voorzien van gloednieuwe wedstrijdtenues. Op sportpark De Heughte overhandigde eigenaar André van Boven, samen met zijn dochters Anne en Tessa, de enthousiaste speelsters officieel hun nieuwe kleding, in aanwezigheid van teamleidster Anita van de Weide. Lammert Vlieger, lid van de sponsorcommissie van VSCO’61, uitte zijn oprechte dank aan de kledingsponsor, gevolgd door Jolanda van Boven, een van de speelsters van het Vrouwen 30+ 3 team, die namens het team een prachtig bloemstuk overhandigde aan A. van Boven Keuringen als blijk van diepe waardering voor de steun aan de club.

 

André van Boven begon zijn onderneming A. van Boven Bestratingen in 2007. Na jaren van focus op grond- en straatwerk, breidde hij zijn activiteiten uit naar timmerwerk. Dit leidde tot een natuurlijke transformatie van de bedrijfsnaam naar A. van Boven Multidiensten. In 2019 voegde hij de tak van keuringen toe aan zijn dienstenportfolio. Nadat André in 2021 parttime in dienst trad bij de groeiende bouwmarkt De Meule in Oosterwolde, kregen de verplichte keuringen van arbeidsmiddelen bij A. van Boven Multidiensten een centralere rol. Vooral de NEN3140-normering voor elektrische arbeidsmiddelen speelt hierin een belangrijke rol.

 

A. van Boven Multidiensten is al vele jaren een gewaardeerde sponsor van VSCO’61 en heeft recentelijk nieuwe reclameborden laten maken waarop de kernactiviteit “Keuringen” duidelijk naar voren komt. Deze week verraste de trouwe sponsor het pas gestarte Vrouwen 30+ 3 team met nieuwe wedstrijdtenues. André, samen met dochters Anne en Tessa, overhandigde de tenues officieel aan het enthousiaste team onder leiding van teamleidster Anita van de Weide op sportpark De Heughte. Lammert Vlieger, lid van de sponsorcommissie van VSCO’61, toonde zijn oprechte dankbaarheid aan de kledingsponsor, gevolgd door Jolanda van Boven, speelster van het Vr.30+3 team, die namens het hele team een prachtig bloemstuk overhandigde aan A. van Boven Keuringen als blijk van diepe waardering voor hun duurzame steun aan de club.

 

De VSCO’61-kledingsponsor vindt u op:

 

A. van Boven Multidiensten en Keuringen
Duinkerkerweg 53
8097 RX Oosterwolde
06 – 150 74 760
info@avbmultidiensten.nl
www.avbmultidiensten.nl

 

Ook via facebook te volgen.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink.