AK Blom Asbest sponsort presentatiejassen
voor VSCO’61 Vrouwen 30+2

Asbestinventarisatiebureau AK Blom uit Oldebroek sponsort de presentatiejassen voor het Vrouwen 30+2 team van VSCO’61. Afgelopen vrijdag overhandigden Hendri en Mirjam van Ommen, eigenaren van AK Blom Asbest, de moderne Craft jassen op sportpark De Heughte. De VSCO’61-vrouwen ontvingen de kleding met dankbaar applaus. Als waardering boden de teamleidsters Corine van Ommen en Leny Bosman een bloemstuk aan, aan de jassponsor AK Blom Asbest. Lammert Vlieger, sponsorcommissielid van VSCO’61, bracht ook zijn dank uit en wenste zowel het team als de sponsor veel succes.

 

AK Blom Asbest is al bijna 20 jaar actief in landelijke asbestinventarisatie en advies. Het gecertificeerde bedrijf specialiseert zich niet alleen in asbestinventarisaties maar begeleidt ook sanerings- en sloopwerkzaamheden. Het bedrijf kan breed advies geven over asbest. Eigenaar Hendri van Ommen heeft het bedrijf sinds 2006 uitgebreid tot een modern en efficiënt bedrijf met nu 8 medewerkers. Het bedrijf betrekt vanaf november 2023 een ruimer pand in Oostendorp-Elburg vanwege de verwachte groei.

 

In de afgelopen jaren heeft AK Blom Asbest goede relaties opgebouwd met particulieren, bedrijven zoals aannemers en projectontwikkelaars, en overheidsinstellingen, waaronder diverse gemeenten in Nederland.

 

De sponsoring bij VSCO’61 heeft de naamsbekendheid van AK Blom Asbest vergroot in de asbestsaneringsmarkt. De samenwerking met de club verloopt naar volle tevredenheid, en het bedrijf is al jaren subsponsor van de Kanaries. Nu vrouw Mirjam, in navolging van hun zonen, ook de geel-zwarte voetbalschoenen heeft aangetrokken, vond het ondernemersechtpaar het een leuk sportief gebaar om het vrouwenteam 30+2 in prachtige Craft presentatiejassen te steken. Afgelopen vrijdag op sportpark De Heughte werden de jassen officieel overhandigd. Na het applaus bedankten de teamleidsters Corine van Ommen en Leny Bosman de jassponsor en overhandigden als blijk van waardering een bloemstuk. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger wenste AK Blom en het team veel succes.

 

Vanwege de groei is AK Blom op zoek naar uitbreiding van personeel, met name voor de buitendienst en de administratie. Voor meer informatie, informeer gerust!

 

De trouwe VSCO’61-subsponsor en nu ook jassponsor van Vrouwen 30+2 is te vinden en te bereiken op:

 

AK Blom Asbest
Oude Dijk 9
8096 RJ Oldebroek
T: 0525 – 63 15 01 of 06- 44135057
E: h.v.ommen@akblom.nl en info@akblom.nl
www.akblom.nl

 

AK Blom Asbest is ook te volgen via Facebook en LinkedIn.

 

De foto’s zijn gemaakt door Miquet Fotografie