Autoschadebedrijf Dickhof
sponsort tenues VSCO’61 5

Autoschadebedrijf Dickhof heeft onlangs het vijfde elftal van VSCO’61 voorzien van nieuwe wedstrijdtenues op het zonnige sportpark De Heughte. Johan Dickhof, de directeur-eigenaar, reikte persoonlijk de outfits uit. Aanvoerder Anthony Hulleman bedankte de sponsor hartelijk en overhandigde als blijk van waardering een bloemstuk en een verrassingspakket. Lammert Vlieger, lid van de sponsorcommissie, bedankte Autoschadebedrijf Dickhof namens VSCO’61 en wenste het bedrijf veel succes.

 

Opgericht in 1997 door Johan Dickhof, met jarenlange ervaring in de autoschade-sector, is Autoschadebedrijf Dickhof uitgegroeid tot een betrouwbare naam met een uitgebreid klantenbestand in zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bedrijf is erkend carrosseriebedrijf door de schadeherstelgroep Focwa en heeft in 2004 het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 geïntroduceerd om processen te optimaliseren en continue verbetering te waarborgen. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring is Johan Dickhof, samen met zijn team van 25 medewerkers, gespecialiseerd in professioneel schadeherstel voor alle automerken. Het bedrijf wordt ook aanbevolen door vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen.

 

In 2017 breidde Autoschadebedrijf Dickhof zich uit naar Kampen door de overname van Snippe Autoschade. Momenteel werkt Johan Dickhof samen met AutoVakmeester van de Beek en Maas Automotive aan de ontwikkeling van een nieuw pand genaamd Nextdrive Elburg op Industrieterrein de Broeklanden te Elburg, een servicenetwerk voor onderhoud van elektrische of hybride auto’s. De officiële opening van het pand staat gepland voor begin 2024.

 

Al vele jaren sponsort Autoschadebedrijf Dickhof VSCO’61. Vanuit de filosofie om senioren aan te moedigen sport te beoefenen, werd het bedrijf jaren geleden tenuesponsor van VSCO’61 8. Na het recente kampioenschap van dat team, besloot de club hen te laten promoveren en in te schrijven onder VSCO’61-5. Autoschadebedrijf Dickhof trad opnieuw op als tenuesponsor en Johan Dickhof overhandigde de nieuwe outfits met het bedrijfslogo aan het enthousiaste vijfde elftal op sportpark De Heughte. Als dank ontving de sponsor een bloemstuk en een verrassingspakket van aanvoerder Anthony Hulleman. Lammert Vlieger bracht ook namens VSCO’61 dank over en wenste Autoschadebedrijf Dickhof veel naamsbekendheid en zakelijk succes toe.

De trouwe tenuesponsor van VSCO’61 5 vindt u op:

 

Dickhof Autoschade Elburg

Broeklandstraat 2

8082 AE Elburg

T: 0525 – 63 29 66

E: info@dickhof.nl

www.dickhof.nl

 

Dickhof  Autoschade Kampen

Ambachtsstraat 5

8263 AJ Kampen

T: 038 – 33 22 523 of 06 – 18 03 39 48
E: kampen@dickhof.nl

 

Ook te volgen via Facebook, Instagram en LinkedIn

 

De foto’s zijn gemaakt door VSCO’61-clubfotograaf Dik Leusink.