Bakkerij – Maalderij Schuld
nieuwe Stersponsor

Deze week begroette VSCO’61 haar nieuwe Stersponsor Bakkerij-Maalderij Schuld uit Oldebroek, Oostendorp, Nunspeet en Epe. Op sportpark De Heughte werd dit officieel beklonken met de ondertekening van een driejarige sponsorovereenkomst door het echtpaar Jolanda en Jan Aart Schuld en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Tevens werden de nieuwe en modern vormgegeven reclameborden aan de club overhandigd. VSCO’61 bedankte Bakkerij-Maalderij Schuld voor de support en bood het gedreven ondernemers-echtpaar een fraai bloemstuk aan als blijk van grote waardering.

 

Bakkerij Schuld stamt uit 1886 en is een 5 generaties tellend familiebedrijf dat inmiddels ruim 135 jaar bestaat. Het bedrijf is in 2021 door Hare Majesteit de Koningin onderscheiden als Hofleverancier. Alle producten worden in de eigen ambachtelijke maar uiterst moderne bakkerij in Oldebroek gemaakt en gebakken, waarbij natuurlijke grondstoffen de basis vormen voor het verse en smakelijke brood dat Schuld dag in dag uit produceert. Naast de ambachtelijke bakkerij is er een bakkerswinkel en een lunchroom.

 

Bakkerij Schuld biedt al meer dan 10 jaar overheerlijke ambachtelijke producten via hun populaire online webshop, Lekker Vers Brood. Klanten kunnen tot 02.00 uur ’s nachts bestellingen plaatsen, die vervolgens ovenvers en gratis dezelfde dag nog aan huis worden bezorgd. Gelegen in Oostendorp/Elburg, is de authentieke Bakkersmolen niet alleen een bakkerswinkel maar ook een centrum van diverse attracties. Het omvat een lunchroom, chocolaterie, en een terras, naast de broodjesfabriek, ijssalon, en Molen de Tijd. Verder vind je er een Franse desembakkerij, een pick-up point, en zelfs een trouwlocatie. Deze locatie is een ware bezienswaardigheid die een unieke ervaring biedt, zeker een bezoek waard.

 

Bakkerij Schuld groeide door en opende in oktober 2022 een bakkerswinkel in Nunspeet en in maart 2023 ook een winkel in Epe. Tevens is Bakkerij Schuld de warme bakker voor de PLUS-supermarkten in Wezep, Heerde, Oldebroek, Elburg en Zwolle. Hierbij wordt een uitgebreid assortiment aan vers brood, gebak, taarten, koeken en chocolade geleverd.

 

Gelet op de plezierige contacten met VSCO’61 en in het bijzonder met het Vrouwen 30+2 team heeft Bakkerij Schuld/de Bakkersmolen haar maatschappelijke betrokkenheid en enthousiasme getoond en de vrouwen vorig jaar beloond met de sponsoring van trainingspakken. De jarenlange sponsoring aan VSCO’61 is recent opgewaardeerd naar het Stersponsorschap. Op sportpark De Heughte werd dit deze week officieel beklonken met de ondertekening van een driejarige sponsorovereenkomst door het echtpaar Jolanda en Jan Aart Schuld en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Tevens werden de nieuwe en modern vormgegeven reclameborden overhandigd aan de club. VSCO’61 bedankte Bakkerij-Maalderij Schuld voor de support aan de club en ontving het gedreven ondernemersechtpaar een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering. 

 

Met ruim tachtig personeelsleden zorgt Bakkerij-Maalderij Schuld dagelijks voor een scala aan verse bakkersproducten, die verkrijgbaar zijn bij:

 

Bakkerij Schuld (Oldebroek)
Zuiderzeestraatweg 98
8096 CC Oldebroek
Telefoon: 0525 631 283 (keuze 1)
E-mailadres: info@bakkerijschuld.nl

 

De Bakkersmolen Elburg (Oostendorp/Elburg)
Zuiderzeestraatweg Oost 18
8081 LC Elburg
Telefoon: 0525 631 283 (keuze 2)
E-mailadres: info@bakkerijschuld.nl

 

Bakkerij Schuld (Nunspeet)

Laan 15

8071 JG Nunspeet

Telefoon:0525-631283

E-mailadres: info@bakkerijschuld.nl

 

Bakkerij Schuld (Epe)

Hoofdstraat 69

8162 AB Epe

Telefoon:0525-631283

E-mailadres: info@bakkerijschuld.nl

 

Zie verder: www.bakkerijschuld.nl, www.lekkerversbrood.nl en www.debakkersmolen.nl

 

Ook te volgen via Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie, bekijk ze hier.