Bazaar en kinderbazaar
VSCO’61 opnieuw een succes

Zaterdag 11 november 2023 heeft VSCO’61 weer haar jaarlijkse bazaar gehouden, na afloop van de thuiswedstrijd tegen Zeewolde. Ook voor de kinderen waren er leuke spelletjes georganiseerd, waarvoor veel belangstelling bestond. Hoewel de thuiswedstrijd tegen Zeewolde met 1-1 gelijk werd gespeeld trok, na afloop van de wedstrijd, de bazaar veel bezoekers qua leden, vrijwilligers en supporters en werd dan ook een groot succes.

 

Naast de ‘grote’ bazaar was in de kantine weer een aparte hoek ingericht voor de kinderen met o.a. enveloppes (prijsjes) in de kerstboom en ballonnen prikken. Bij de ‘grote’ bazaar was de belangstelling erg groot, zodat de kantine afgeladen vol was en mede daardoor de bazaar ook weer een ouderwets succes was.

 

Een bijzonder woord van dank voor de prijzensponsors, de in grote getale aanwezige bezoekers, de bediening van het Rad van Avontuur, alle lotenverkopers van teams vrouwen 1, vrouwen 18+ en de selectie inclusief de trainer, de helpers in de jeugdhoek en niet te vergeten de kantine- en keukenmedewerkers is dan ook volkomen op z’n plaats.

 

Activiteitencommissie VSCO’61