Beerts Bar
nieuwe reclamebordsponsor

VSCO’61 heeft Beerts Bar uit Oosterwolde blij verwelkomd als nieuwe reclamebordsponsor. Op sportpark De Heughte overhandigde Beert Spijkerboer de nieuwe borden officieel aan sponsorcommissielid Vincent Smit van VSCO’61. De nieuwe reclamebordsponsor kreeg een mooi bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering.

 

De jonge Beert Spijkerboer is een geboren en getogen Oosterwoldenaar. Hij startte enige jaren geleden met de verhuur van zijn eigen gebouwde bar aan particulieren, die thuis een feestje willen vieren. Al snel groeiden de aanvragen voor de mooie en handige bar. Hierop besloot Beert zich in 2021 officieel als Beerts Bar in te schrijven als ondernemer voor party- en entertainmentservice. En dat heeft zijn effect gehad.

 

Inmiddels verhuurt Beert niet alleen zijn bar maar ook een tap, lichtslingers, statafels, koelkasten, discolampen, buffettafels, barkrukken, glazen, partytenten, heaters, tafels en stoelen. Het bedrijf verzorgt bruiloften en andere (bedrijfs-)feesten op locatie, waarbij Beerts Bar de feestvierders volledig kan faciliteren.

 

Beerts Bar heeft bijgedragen aan het succesvolle evenement ‘Oosterwolde in bedrijf’ dat door het Oranjecomité werd georganiseerd. Recentelijk heeft de jonge onderneming een geslaagd Oktoberfest in Oosterwolde op touw gezet.

 

Beert voetbalt al van jongs af aan bij VSCO’61. Hij wilde dan ook graag als ondernemer betrokken zijn bij zijn favoriete voetbalclub. Afgelopen zaterdag mocht VSCO’61 Beerts Bar als reclamebordsponsor verwelkomen. Beert overhandigde op sportpark De Heughte symbolisch zijn nieuwe reclameborden aan sponsorcommissielid Vincent Smit. Als blijk van dank en waardering mocht hij van VSCO’;61 een mooi bloemstuk in ontvangst nemen.

 

Ook benieuwd naar de party- en entertainmentservice van Beert Bar?

 

Beerts Bar
Duinkerkerweg 17
8097 RX Oosterwolde (Gld)
T.:06 – 236 45 668
E: beertspijkerboer@hotmail.com

Beerts Bar is ook te volgen via Instagram.

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie, bekijk ze HIER.