Belangrijke uitwedstrijd
voor VSCO’61 tegen Oene

Zaterdag wacht VSCO’61 een uiterst belangrijke uitwedstrijd tegen Oene. In de strijd tegen degradatie zal VSCO’61 de komende wedstrijden punten moeten pakken om zich te handhaven in de derde klasse. De wedstrijd op sportpark De Hoge Kamp begint om 14:30 uur en staat onder leiding van good-old scheidsrechter D. Beldman.

 

De eerste horde die VSCO’61 moet nemen in de strijd om lijfsbehoud is Oene. Oene bezet na negen wedstrijden de tiende plaats met tien punten. Afgelopen week werd in de uitwedstrijd tegen ’t Harde met 2-2 gelijk gespeeld. Oene wist in deze competitie tot nu toe drie wedstrijden te winnen, een gelijk te spelen en de overige vijf wedstrijden werden verloren.

 

VSCO’61 staat na negen wedstrijden op een teleurstellende dertiende plaats. Voorafgaande aan de competitie was dit niet echt verwacht. Uit de eerste negen wedstrijden van deze competitie werden slechts zes punten behaald. Eenmaal werd er gewonnen, driemaal gelijk gespeeld en vijfmaal verloren. Afgelopen zaterdag werd thuis de gemeentelijke derby tegen OWIOS verloren. Tijd om orde op zaken te stellen en de weg naar boven in te slaan.

 

In competitieverband kwamen beide teams elkaar tegen in de periode 2013-2017. Toen trok VSCO’61 meestal aan het langste eind. De laatste wedstrijd was echter een oefenwedstrijd twee seizoenen terug en toen verloor VSCO’61 ruim van Oene. VSCO’61 is dus gewaarschuwd en zal vol aan de bak moeten om de punten mee naar huis te nemen.