Ben Eekhof Fotografie
nieuwe reclamebordsponsor

Onder een heerlijke lentezon begroette VSCO’61 afgelopen week de Drontense onderneming Ben Eekhof Fotografie op sportpark De Heughte als nieuwe reclamebordsponsor. Uit handen van eigenaar Ben Eekhof en zijn vrouw Annemieke ontving sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe reclameborden. Woorden van dank werden uitgesproken voor de steun aan VSCO’61 waarna de nieuwe reclamebord-sponsor een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering ontving. Een toost werd uitgebracht op de sponsoring en de samenwerking op het gebied van fotografie.

 

In de wereld van visuele communicatie is het van essentieel belang om een professionele uitstraling te hebben, zowel online als offline. Bij Ben Eekhof Fotografie begrijpen zij dit als geen ander. Met meer dan 35 jaar ervaring als vakfotograaf streven ze ernaar om jouw (reclame) boodschap helder over te brengen met krachtige beelden. Of je nu de essentie van je bedrijf wilt vastleggen met sfeervolle foto’s en portretten van je team, of een uitgebreide beeldbank wilt creëren voor jouw onderneming, Ben Eekhof Fotografie staat voor je klaar. Zij geloven dat krachtige beelden de sleutel is tot sterke communicatie, en daarom is hun missie om de hoogste kwaliteit foto’s te leveren.

 

Bij Ben Eekhof komen de beste apparatuur, vakkennis en de nieuwste vaardigheden en technieken samen. Dit garandeert de foto’s waarmee jouw bedrijf het verschil maakt. Hun specialiteit ligt in bedrijfsfotografie, met een focus op het Midden- en Kleinbedrijf en ZZP’ers.

Maar dat is niet alles. Ze bieden ook hoogwaardige fotografiediensten voor particulieren. Of het nu gaat om gezinsportretten, familiefoto’s, of speciale gelegenheden, zij zijn er om je kostbare momenten vast te leggen met dezelfde toewijding en vakmanschap die ze aan hun zakelijke klanten bieden. De ruime en uitgebreide fotostudio in Dronten biedt volop mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere fotografie. Ben Eekhof streeft ernaar om jouw visie tot leven te brengen met beelden die spreken.

 

VSCO’61 heeft inmiddels ook kennisgemaakt met het vakmanschap van Ben Eekhof Fotografie. De samenwerking tussen beide partijen verloopt naar volle tevredenheid en is groeiende. Dit werd afgelopen week nog eens benadrukt doordat Ben Eekhof Fotografie reclamebordsponsor is geworden van de club. Onder de heerlijke lentezon overhandigde Ben en Annemieke Eekhof op sportpark De Heughte de modern vormgegeven reclameborden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Woorden van dank werden uitgesproken voor de steun aan VSCO’61, waarna de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk ontving als blijk van grote waardering. Een toost werd uitgebracht op de sponsoring en de samenwerking op het gebied van fotografie.

 

Voor alle fotografie faciliteiten kunt u terecht bij:

 

Ben Eekhof Fotografie 

Agripark-Oost 2a                                                              

8251 KH Dronten

T.: 0321 -38 37 00 of 06 – 142 91 921

E: fotografie@beneekhof.nl

www.beneekhof.nl

 

Ook te volgen via Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

De foto’s zijn gemaakt door Ben Eekhof Fotografie, bekijk ze HIER