Bouwbedrijf van Boven & Bouwmarkt De Meule
opnieuw Cosponsor

De ondernemingen Bouwbedrijf Van Boven en Bouwmarkt ‘De Meule’ uit Oosterwolde hebben afgelopen week hun Cosponsorovereenkomsten met VSCO’61 met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden de eigenaren Everhard Polinder en Alex van Erven alsmede sponsorcommissielid Lammert Vlieger de vernieuwde sponsorcontracten. Grote dank werd uitgesproken voor de trouwe support van de beide bedrijven aan de club. Als blijk van waardering bood VSCO’61 de Cosponsors een mooi bloemstuk aan. Ook werd de loyale sponsoren veel succes gewenst en volgde een toost op de continuering van de samenwerking. 

 

In 1991 startten Wim en Janet van Boven het bouwbedrijf. De onderneming groeide gestaag en staat bekend als een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt er terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Aangezien Wim en Janet vier dochters hebben en zij allen een andere carrière kozen, werd schoonzoon Everhard Polinder in 2012 Wim’s opvolger.

In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met de Doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt ‘De Meule’. Dit bleek een gouden zet te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft ‘De Meule’  voor zowel de beginnende als ervaren klusser de juiste producten. Ook voor ZZP’ers is de bouwmarkt een ideale plaats voor de dagelijkse behoefte aan bouwproducten. De slogan ‘De Meule hef veule’ is een begrip geworden in de regio. De dagelijkse leiding van de bouwmarkt is in handen van Alex van Erven.

 

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke Korenmolen ‘De Zon’ stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt, hetgeen zich vertaald heeft in de grootte van de huidige bedrijfspanden op een mooie en goed toegankelijke plaats in het centrum van Oosterwolde. En dat al ruim 25 jaar!

 

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf Van Boven als die van Bouwmarkt ‘De Meule’ hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 duurzaam ondersteund. Naast de sponsoring van het jonge en talentvolle MO17-1 team en het nieuwe Vrouwen 18+ team blijven de beide ondernemingen ook als Cosponsor verbonden aan VSCO’61. Na een prettig en constructief verlopen evaluatie zijn de partijen overeengekomen dat het Cosponsorcontract met drie jaar verlengd wordt. Afgelopen week vond op sportpark De Heughte de ondertekening plaats door de eigenaren Everhard Polinder en Alex van Erven alsmede sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Grote Dank werd uitgesproken voor de trouwe support van de beide bedrijven aan de club. Als blijk van waardering bood VSCO’61 de Cosponsors een mooi bloemstuk aan. Ook werd de loyale sponsors veel succes gewenst en volgde een toost op de continuering van de samenwerking. 

 

De trouwe Cosponsors van VSCO’61 zijn te vinden op:

 

Bouwbedrijf van Boven B.V.

Oostendorperstraatweg 92

8097 PN Oosterwolde (Gld)

T: 0525-621382

E: info@bouwbedrijfvanboven.nl

www.bouwbedrijfvanboven.nl

 

Bouwmarkt De Meule

Oostendorperstraatweg 92

8097 PN Oosterwolde (Gld)

T: 0525-621070

E: info@bouwmarktdemeule.nl

www.bouwmarktdemeule.nl

 

Beide bedrijven zijn te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie, bekijk ze HIER.