Bouwbedrijf van Boven en Bouwmarkt de Meule
sponsoren Vrouwen 18+

De ondernemingen Bouwbedrijf Van Boven en Bouwmarkt ‘De Meule’ uit Oosterwolde hebben vorige week zaterdag de talentvolle voetbalsters van het nieuw opgerichte team Vrouwen 18+ in een nieuwe wedstrijdoutfit gestoken. Namens beide bedrijven overhandigde mede-eigenaar Everhard Polinder op een zonnig sportpark De Heughte de prachtige tenues aan het jonge en enthousiaste vrouwenteam. Speelster Hannah van Boven bedankte de bedrijven voor dit uitermate sportieve gebaar en bood namens het team een fraai bloemstuk en een leuk speciaal bierpakket aan als blijk van grote waardering. Ook Monique Boeve van de Technische Commissie Vrouwen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit aan de loyale sponsors en wensten beide ondernemingen veel zakelijk succes toe, waarna een toost volgde op de sponsoring.

 

In 1991 startten Wim en Janet van Boven het bouwbedrijf. De onderneming groeide gestaag en staat bekend als een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt er terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Aangezien Wim en Janet vier dochters hebben en zij allen een andere carrière kozen, werd schoonzoon Everhard Polinder in 2012 Wim’s opvolger. 

In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met Doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt ‘De Meule’. Dit bleek een gouden zet te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft ‘De Meule’  voor zowel de beginnende als ervaren klusser de juiste producten. Ook voor ZZP’ers is de bouwmarkt een ideale plaats voor de dagelijkse behoefte aan bouwproducten. De slogan ‘De Meule hef veule’ is een begrip geworden in de regio. De dagelijkse leiding van de bouwmarkt is in handen van Alex van Erven.

 

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke Korenmolen ‘De Zon’ stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt, hetgeen zich vertaald heeft in de grootte van de huidige bedrijfspanden op een mooie en goed toegankelijke plaats in het centrum van Oosterwolde. En dat al ruim 25 jaar!

 

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf Van Boven als die van Bouwmarkt ‘De Meule’ hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 duurzaam ondersteund. Naast het Co-sponsorschap zijn de beide ondernemingen ook het jonge en talentvolle MO17-1 team blijven ondersteunen.

 

Afgelopen zaterdag werd de sponsoring uitgebreid door het nieuw gevormde Vrouwen 18+ team te voorzien van een prachtig wedstrijdtenue. Namens beide bedrijven overhandigde mede-eigenaar Everhard Polinder op een zonnig sportpark De Heughte de mooie tenues officieel aan het jonge en enthousiaste vrouwenteam. Vrouwen 18+ speelster Hannah van Boven bedankte de bedrijven voor dit uitermate sportieve gebaar en bood namens het team een fraai bloemstuk en een leuk pakket speciaalbier aan als blijk van grote waardering. Ook Monique Boeve van de Technische Commissie Vrouwen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit aan de loyale sponsors en wensten beide ondernemingen veel succes, waarna er een toost volgde op de sponsoring.

 

De trouwe VSCO’61 sponsoren zijn te vinden op:

 

Bouwbedrijf van Boven B.V.

Oostendorperstraatweg 92

8097 PN Oosterwolde (Gld)

T: 0525-621382

E: info@bouwbedrijfvanboven.nl

www.bouwbedrijfvanboven.nl

 

Bouwmarkt De Meule

Oostendorperstraatweg 92

8097 PN Oosterwolde (Gld)

T: 0525-621070

E: info@bouwmarktdemeule.nl

www.bouwmarktdemeule.nl

 

Beide bedrijven zijn te volgen via Facebook.

 

De foto’s zijn gemaakt door Van Kelly’s Hand, bekijk ze HIER.