Bouwbedrijf van Boven en Bouwmarkt de Meule
sponsoren MO17-1

Afgelopen week hebben de Oosterwoldse bedrijven Bouwbedrijf Van Boven en Bouwmarkt ‘De Meule’ de talentvolle voetbalsters van VSCO’61 MO17-1 in nieuwe presentatiejassen gestoken. Namens beide bedrijven overhandigde mede-eigenaar Everhard Polinder de prachtige jassen officieel op een winters sportpark De Heughte aan het jonge en enthousiaste meidenteam. Aanvoerster Yfke Mulder en Britt Polinder bedankten de bedrijven voor dit sportieve gebaar. Als blijk van waardering boden ze een fraai bloemstuk en een leuk borrelpakket aan. Ook teamleider Arjan Hulleman en sponsorcommissielid Lammert Vlieger spraken hun dank uit aan de trouwe sponsors en wensten beide ondernemingen veel succes toe. 

 

In 1991 startten Wim en Janet van Boven het bouwbedrijf. De onderneming groeide gestaag en staat bekend als een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt er terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Aangezien Wim en Janet vier dochters hebben en zij allen een andere carrière kozen, werd schoonzoon Everhard Polinder in 2012 Wim’s opvolger.

In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met Doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt ‘De Meule’. Dit bleek een gouden zet te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft ‘De Meule’ voor zowel de beginnende als ervaren klusser de juiste producten. Ook voor ZZP’ers is de bouwmarkt een ideale plaats voor de dagelijkse behoefte aan bouwproducten. De slogan ‘De Meule hef veule’ is een begrip geworden in de regio. De dagelijkse leiding van de bouwmarkt is in handen van Alex van Erven. Op de plek waar vroeger de karakteristieke Korenmolen ‘De Zon’ stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt. Dit heeft zich vertaald in de omvang van de huidige bedrijfspanden op een mooie en toegankelijke locatie in het centrum van Oosterwolde. Hiermee zijn bouwmarkt ‘De Meule’ en Bouwbedrijf van Boven al meer dan 25 jaar een begrip in de regio.

 

Sinds de oprichting van zowel Bouwbedrijf Van Boven als Bouwmarkt ‘De Meule’ hebben beide bedrijven de lokale voetbaltrots VSCO’61 duurzaam ondersteund. Naast het Cosponsorschap blijven beide bedrijven ook het jonge en talentvolle MO17-1 team enthousiast ondersteunen. Afgelopen week ging de langgekoesterde wens in vervulling toen het team werd voorzien van prachtige presentatiejassen in strakke VSCO’61-stijl met daarop de beide bedrijven.

 

Afgelopen week, op een winters Sportpark De Heughte, heeft mede-eigenaar Everhard Polinder namens beide bedrijven officieel de jassen aan het enthousiaste meidenteam overhandigd. Aanvoerster Yfke Mulder en Britt Polinder toonden hun dankbaarheid aan de bedrijven voor dit sportieve gebaar. Als blijk van dank en waardering boden zij een fraai bloemstuk en een leuk borrelpakket aan. Ook teamleider Arjan Hulleman en sponsorcommissielid Lammert Vlieger spraken hun dank uit aan de loyale sponsors en wensten beide ondernemingen veel zakelijk succes toe.

 

De trouwe sponsors zijn te vinden op:

 

Bouwbedrijf van Boven B.V.

Oostendorperstraatweg 92

8097 PN Oosterwolde (Gld)

T: 0525 – 62 13 82

E: info@bouwbedrijfvanboven.nl

www.bouwbedrijfvanboven.nl

 

Bouwmarkt De Meule

Oostendorperstraatweg 92

8097 PN Oosterwolde (Gld)

T: 0525-621070

E: info@bouwmarktdemeule.nl

www.bouwmarktdemeule.nl

 

Beide bedrijven zijn te volgen via Facebook.

 

De foto’s zijn gemaakt door Van Kelly’s Hand, bekijk ze HIER.