Companjen Constructies
opnieuw Stersponsor VSCO’61

Deze week sloten Companjen Constructies uit Wezep en VSCO’61 op sportpark De Heughte te Oosterwolde een vernieuwde driejarige stersponsorovereenkomst. Directeur Gerwin Companjen zette namens het familiebedrijf zijn handtekening onder het sponsorcontract, terwijl Lammert Vlieger, voorzitter ad interim van de sponsorcommissie van VSCO’61, de vereniging vertegenwoordigde. Sjoerd Kwakkel, projectleider van het LED-scorebordscherm, feliciteerde beide partijen met de duurzame overeenkomst en prees Companjen voor de aangename samenwerking bij de realisatie van het indrukwekkende LED-scorebordscherm. Als blijk van dank en waardering ontving Companjen Constructies een fraai bloemstuk en werden hen veel succes toegewenst.

 

Companjen Constructies is een familiebedrijf dat al bijna 190 jaar bestaat. In 1835 begon Bernardus Companjen een smederij in Oldebroek. Hier werden voornamelijk paarden beslagen. Begin van de twintigste eeuw nam Marinus Companjen het bedrijf over en veranderde de bedrijfsnaam in Companjen Landbouw & Mechanisatiebedrijf. De voornaamste activiteiten waren de verkoop en onderhoud van landbouwvoertuigen en melkinstallaties. Door de inpoldering in de jaren zeventig was er een grote vraag naar veeschuren. Sinds die tijd werd de focus volledig op staalconstructies gelegd.

 

Om verder te professionaliseren en door te kunnen groeien is Companjen Constructies onder aanvoering van Gerrit en Gerwin Companjen in 2009 verhuisd van Oldebroek naar het huidige ruime pand aan de Rondweg in Wezep. Met een eigen project-engineeringsafdeling, een uiterst modern machinepark en een productiehal van 2.500 m2 is Companjen Constructies van alle staalmarkten en constructies thuis. Het bedrijf produceert tevens staalconstructies voor EcoTec gevelliften. Bij Companjen werken inmiddels zo’n vijftig personen.å

 

VSCO’61 heeft gedurende haar ruim zestigjarige bestaan geprofiteerd van de expertise van Companjen Constructies. Gezamenlijke projecten zoals het clubhuis, de tribune, sponsortorens, het nieuwe LED-scorebord en het sponsorgalerijbord dragen bij aan een langdurige samenwerking. Na een positieve evaluatie is besloten de succesvolle samenwerking voort te zetten. Directeur Gerwin Companjen en sponsorcommissievoorzitter a.i. Lammert Vlieger ondertekenden op sportpark De Heughte het vernieuwde stersponsorcontract. Sjoerd Kwakkel feliciteerde beide partijen met de duurzame samenwerking en prees Companjen voor de prettige samenwerking bij de realisatie van het indrukwekkende LED-scorebordscherm, waarop Companjen tevens een mooie animatie heeft geplaatst. Als blijk van dank ontving Companjen Constructies een fraai bloemstuk en werden hen veel succes toegewenst.

 

De trouwe Stersponsor van VSCO’61 vindt u op:

 

Companjen Constructies BV
Rondweg 17
8091 XA Wezep
T: 038 – 37 58 021
E: info@companjenconstructies.nl
www.companjenconstructies.nl

 

Ook te volgen via Twitter en LinkedIn.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink.