Dertiende VSCO’61 Elburg Foods
G-voetbaltoernooi

Komende zaterdag 1 juni zal het VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi voor de dertiende keer op rij worden georganiseerd op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Aan het toernooi, dat inmiddels traditioneel op de eerste zaterdag van juni gehouden wordt, zullen 10 teams deelnemen.

 

De deelnemers komen uit de wijde omgeving naar Oosterwolde. Zo zijn er teams uit Almelo,  ’t Harde, Wijhe, Ede-Wageningen, Nijverdal, Twello en Kampen aanwezig. De deelnemers zullen op een half veld spelen in 2 verschillende poules. Vanaf 10.00 uur zullen de deelnemers strijden om de VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi trofee. Ede-Victoria  is titelverdediger van het toernooi bij de senioren. Op het recreantenniveau is SC Rheden uit Rheden de laatste winnaar.

 

Het toernooi zal om 09.45 uur geopend worden en de prijsuitreiking zal rond 14.00 uur plaatsvinden. Alle deelnemende teams zullen een mooie beker ontvangen. Rond het middaguur krijgen alle spelers een lunch aangeboden die mogelijk gemaakt wordt door Bakkerij Schuld en het fruit wordt verzorgd door Kwakkels groente en fruit. Ook is er tijdens de lunch een spetterend optreden van de Nederlandstalige en inmiddels voor het toernooi bekende zanger Willem van Hooren. Na de prijsuitreiking gaat het programma verder met een barbecue, verzorgd door Slagerij van de Weg.

 

Het toernooi, dat het op gepaste wijze realiseren van een onvergetelijke dag voor de deelnemers tot doel heeft, zou niet kunnen bestaan zonder de steun van haar sponsoren Elburg Foods, BFH Cleaning & Consultancy, Infi+ en OpMaat administratie en advies. Na afloop zal een wedstrijdbal worden verloot onder de deelnemende teams. Deze wedstrijdbal wordt aangeboden door Asjen Bouw uit Wezep.

 

Wij willen de sponsoren hartelijk danken voor de bijdrage en inzet. We verwachten een gezellige, maar ook spannende dag, waarbij de deelnemers tot het uiterste zullen gaan om de VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi trofee in bezit te krijgen. Iedereen is van harte uitgenodigd zaterdag 1 juni een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om de deelnemers aan te moedigen. De entree is gratis.