E. van Olst Timmerwerken
nieuwe wedstrijdsponsor

Afgelopen week heeft VSCO’61 haar wedstrijdsponsorgilde uitgebreid met E. van Olst Timmerwerken uit Elburg. Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaar Erik van Olst en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst. Tevens werden nieuwe en moderne reclameborden van de nieuwe wedstrijdsponsor officieel aan de club overhandigd. Naast een hartelijk welkom als nieuwe sponsor werd Erik een fraai bloemstuk overhandigd als blijk van dank en waardering. Tijdens het uitbrengen van een toost op de nieuwe samenwerking werd het timmerbedrijf veel succes gewenst.

 

Erik van Olst heeft bijna twintig jaar in loondienst in de bouw gewerkt en zocht naar meer zelfstandigheid. In 2019 startte Erik zijn eigen timmerbedrijf. En met succes, lettend op de bloei van zijn bedrijf en de goed gevulde orderportefeuille. Naast nieuw- en verbouw verzorgt het timmerbedrijf ook renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. “Op een creatieve en innovatieve manier help ik graag de klant bij woonprojecten”, aldus de enthousiaste en gedreven ondernemer.

 

In zijn jonge jaren is Erik als voetballer enige tijd bij VSCO’61 actief geweest, maar vanwege andere bezigheden stopte hij met de voetbalsport. Toen dochter Evy zich meldde bij de Kanariepietjes werd Erik al snel enthousiast voor een kaderfunctie en zie: al vele jaren is hij met veel plezier trainer/coach of elftalleider. Inmiddels heeft Evy zich sterk ontwikkeld als keepster en staat in het nieuwe seizoen onder de lat bij vrouwen 1. Erik zal de training van vrouwen 2 voor zijn rekening nemen.

 

Gelet op de fijne contacten binnen VSCO’61 heeft Erik besloten om de club ook met zijn bedrijf te ondersteunen. In een prettig sponsorgesprek heeft E. van Olst Timmerwerken zich als wedstrijdsponsor voor de komende jaren verbonden aan VSCO’61. Afgelopen week vond op sportpark De Heughte de officiële ondertekening van de driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst plaatst door eigenaar Erik van Olst en sponsorcommisielid Lammert Vlieger. Tevens werden nieuwe en moderne reclameborden van de nieuwe wedstrijdsponsor officieel aan de club overhandigd. Naast een hartelijk welkom als nieuwe VSCO’61-sponsor werd het bedrijf E. van Olst Timmerwerken een fraai bloemstuk overhandigd als blijk van dank en waardering voor de support. Tijdens het uitbrengen van een toost op de nieuwe samenwerking werd het timmerbedrijf veel succes gewenst. Dus voor timmerwerken naar:

 

E. van Olst Timmerwerken
Hoekwant 20
8081 NA Elburg
T: 06 – 122 880 51
E: erikvanolst@outlook.com
www.evanolsttimmerwerken.nl