Easy Sit Wezep
nieuwe reclamebordsponsor

VSCO’61 heeft deze week Easy Sit, een winkel die zich specialiseert in het verkopen van sta-op-stoelen, relaxstoelen en comfortbanken op maat, van harte welkom geheten als reclamebordsponsor van de club. Op een zonovergoten sportpark De Heughte werden de nieuwe borden door Easy Sit filiaalmanager Jordy Brouwer officieel overhandigd aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Met trots voor de support werd een dankwoord uitgesproken en ontving Easy Sit een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering.

 

Na vele vragen van klanten in zijn toenmalige meubelwinkel, (meubelboerderij Veenwouden) ontwikkelde Klaas Hoogland in 1992 in eigen beheer de sta-op-stoel. Hij noemde zijn nieuwe activiteiten Easy Sit en richtte een productiebedrijf annex stoffeerderij op. Niet alleen sta-op-stoelen maar ook gewone stoelen, relaxfauteuils en banken op maat bleken in een grote behoefte te voorzien. De stoelen en banken werden geleverd aan meubelwinkels door geheel Nederland, België en Duitsland.

 

In 2009 trad Roel Brouwer, (telg uit een bekende meubelmaker familie) toe tot het bedrijf. Het vernieuwen en aanpassen van de vormgeving en het design, gecombineerd met de technische kennis en jarenlange ervaring van Gerben Hoogland (zoon van oprichter Klaas) en zijn productieteam en het openen van eigen winkels en showrooms (Burgum, Hilversum en sinds 2024 in Wezep) heeft geresulteerd in een grote groei van de onderneming. Ook het opstarten van thuisdemo’s, demo’s in verzorgingstehuizen en gratis taxiservice maken onderdeel uit van de goede service en dragen bij aan de vooruitgang van het bedrijf. Anno 2024 is Easy Sit dan ook uitgegroeid tot Dé Zitspecialist van Nederland. Easy Sit: Dan zit je goed!

 

Naast traditionele marketinginstrumenten voor nog betere naamsbekendheid heeft Easy Sit ook gekozen voor het zichtbaar zijn bij VSCO’61 als reclamebordsponsor. Deze week werden op een zonovergoten sportpark De Heughte door Easy Sit filiaalmanager Jordy Brouwer de nieuwe borden officieel overhandigd aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Met dankbaarheid en trots werd Easy Sit welkom geheten bij VSCO’61 als reclamebordsponsor en werd de zitspecialist een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van grote waardering voor hun support.

 

Voor het beste zitadvies, de beste en snelste service (5 jaar complete service en garantie op alles) en de meest moderne en compacte sta-op-stoel, relaxfauteuil of comfortbank op maat gaat u naar:

 

Easysit Wezep

Rondweg 90

8091 XK Wezep

T: 088-6220220

E: info@easysit.nl

www.easysit.nl

 

Ook te volgen via Facebook en YouTube.

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink, bekijk ze HIER.