Eindfase competitie begint voor VSCO’61
Thuiswedstrijd tegen Oene

Voor VSCO’61 breekt het slot van de competitie aan met de belangrijke thuiswedstrijd tegen Oene. De laatste vier wedstrijden zijn voor VSCO’61 vier finales en met grote belangen op het spel. Vier matches, die uiteindelijk gaan bepalen wie rechtstreeks degradeert, veroordeeld wordt tot het spelen van promotie/degradatiewedstrijden of welke clubs zich rechtstreeks handhaven. Ook dat laatste scenario behoort voor de kanaries nog steeds tot de mogelijkheden. Als eerste zal er dan zaterdag thuis tegen Oene wel gewonnen moeten worden. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter L.C.M. van der Elst.

 

De belangen voor beide teams zijn groot. VSCO’61 staat op de voorlaatste plaats. Oene neemt een iets rianter positie in op de ranglijst, maar is ook zeker nog niet veilig. Zowel VSCO’61 als Oene zijn dus beiden gebrand op een overwinning. De thuisclub om aansluiting te vinden met Oene en Zwolsche Boys. De gasten om zich veilig te kunnen spelen. De wedstrijd destijds in Oene eindigde na een aantrekkelijke wedstrijd in 2-2, een stand die al bij de rust was bereikt. Beide ploegen speelden hun laatste competitiewedstrijd met 1-1 gelijk. Oene thuis tegen ’t Harde en VSCO’61 op sportpark Bovenmolen tegen OWIOS.

 

Met het vertoonde spel van de kanaries in de wedstrijd tegen OWIOS, met name na de hervatting, kan er moed geput worden op een goede afloop. Met strijdlust en de juiste instelling behoort een driepunter zeker tot de mogelijkheden. Dat het een spannende wedstrijd gaat worden staat op voorhand vast. Een oproep aan iedereen die VSCO’61 een warm hart toedraagt, voor de volle 100% achter het team te gaan staan tot steun in de komende belangrijke wedstrijden.

 

Wedstrijdbalsponsor Trendhout pupillen van de week Team van de week
De passende woning makelaardij
Wezep – Oldebroek
Rick Heldoorn en Gert Koers VSCO’61 JO10-2