FD Houtbewerking verlengt
wedstrijdsponsorschap

FD Houtbewerking uit Nunspeet heeft zich opnieuw voor drie jaar als wedstrijdsponsor verbonden aan VSCO’61. Op sportpark De Heughte ondertekenden deze week directeur-eigenaar Frank van den Dragt en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe driejarige sponsorovereenkomst. Uit dank en waardering voor deze support bood VSCO’61 haar trouwe wedstrijdsponsor een fraai en toepasselijk bloemstuk aan en wenste het groeiende bedrijf veel succes toe.

 

FD Houtbewerking is gespecialiseerd in het machinaal produceren van duurzame houten kozijnen, ramen, deuren, trappen, luiken en dergelijke. Deze kunnen compleet worden afgeleverd, of als losse componenten voor bijvoorbeeld een renovatie of restauratie. In dit geval worden bijvoorbeeld onderdorpels van kozijnen en sierlijke gootlijsten en daklijsten apart geleverd. Alles volgens de ambachtelijke traditie. De houten kozijnen zijn de meest duurzame kozijnen op de markt, aangezien FD Houtbewerking het hout aankoopt met herplant-garantie (FSC of PEFC-keurmerk).

 

Eigenaar Frank van den Dragt heeft, voor hij begon met FD Houtbewerking, kennis en ervaring opgedaan in dit vakgebied door werk en opleiding. Mede daarom is FD Houtbewerking al sinds 2007 een betrouwbare partner voor elke aannemer in de sector woning- en utiliteitsbouw of voor de particulier die kwalitatief goed houtwerk zoekt. Kwaliteit, service, snelle levering en flexibiliteit staan bij het bedrijf dan ook hoog in het vaandel.

 

FD Houtbewerking startte haar activiteiten aan de Zuiderzeestraatweg in Doornspijk, maar door de stevige groei is sinds 2015 een prachtig pand op industrieterrein De Kolk in Nunspeet betrokken. Het groeiende klantenbestand vroeg om uitbreiding van het bedrijfspand, hetgeen in 2020 werd gerealiseerd. Inmiddels zijn er 20 personeelsleden werkzaam en wordt de laatste hand gelegd aan een extra uitbreiding van 1000 m2. Naast houtbewerking zal ook de recent opgestarte tak glasservice zich vestigen in dit extra bedrijfsgebouw. Dit bedrijf heeft de naam 01nergieglas en zet zich in op het leveren en plaatsen van isolatieglas. Zie de onderstaande vermelde website voor meer informatie.

 

Ruim vijftien jaar geleden startte de samenwerking tussen FD Houtbewerking en VSCO’61. Deze is uitstekend bevallen, waardoor beide partijen graag met elkaar doorgaan. Frank van den Dragt hierover: ”VSCO’61 is een mooie club, waar ons bedrijf zich graag mee verbindt. De support voelt voor mij ook als een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de sponsoring kan de club de contributie op een acceptabel niveau houden waardoor de populaire en mooie voetbalsport voor iedereen toegankelijk is.”

 

De continuering van het sponsorcontract werd zo een feit. Deze week werd op sportpark De Heughte de nieuwe driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst officieel bezegeld. Daartoe ondertekenden Frank van den Dragt namens FD Houtbewerking  en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 de sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering voor de continuering van de sponsoring ontving de trouwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk en werd het groeiende bedrijf veel succes gewenst.

De duurzame VSCO’61-wedstrijdsponsor vindt u op:

 

FD Houtbewerking B.V.

Oosteinderweg 92

8072 PD Nunspeet
T: 0525-661144 of 06 – 512 88 827
E: info@fdhoutbewerking.nl

W: www.fdhoutbewerking.nl en www.01nergieglas.nl

 

Ook via Facebook, Instagram en Linkedin te volgen.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie, bekijk ze hier.