FlexiblePlus MKB Professionals Hattem
nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61

Onder zonnige omstandigheden heeft VSCO’61 het Hattemse bedrijf FlexiblePlus MKB Professionals verwelkomd als hun nieuwste reclamebordsponsor. Op sportpark De Heughte reikte Rick Spijkerboer, directeur/eigenaar van FlexiblePlus MKB Professionals, de eigentijds vormgegeven borden uit aan Lammert Vlieger, lid van de sponsorcommissie. Bovendien werden de nieuwe, strak ontworpen borden van FlexiblePlus uit Raalte officieel geïntroduceerd. Als blijk van grote waardering ontving de nieuwe bordsponsor een prachtig bloemstuk, gevolgd door een toost waarbij VSCO’61 beide ondernemingen veel succes wenst.

 

De Ondernemer

Rick Spijkerboer, geboren in Oosterwolde, groeide op in de ondernemersfamilie van Bakkerij Spijkerboer. Hij raakte al op jonge leeftijd besmet met het ondernemersvirus. Hoewel hij op de lagere school al wist dat hij ondernemer wilde worden, werd hem door zijn omgeving geadviseerd om geduldig te zijn. Zodoende heeft Rick eerst veel werkervaring opgedaan in de arbeidsmarkt door jarenlang gewerkt te hebben in de telecom- en infrasector, als onderaannemer voor opdrachtgevers zoals Allinq, BAM-telecom en A. Hak. Zijn open persoonlijkheid, probleemoplossend vermogen, servicegerichte aanpak en 24/7 mentaliteit werden zeer gewaardeerd tijdens zijn samenwerkingen. Het overnemen van FlexiblePlus Raalte was dan ook een logische volgende stap in zijn carrière.

 

FlexiblePlus is in 2013 opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het bedrijf fungeert als uitzendbureau, detacheerder en opleider, en heeft inmiddels een divers personeelsbestand en betrouwbare opdrachtgevers. Deze groei is voornamelijk te danken aan hun no-nonsense aanpak, persoonlijke aandacht voor werkgevers en werknemers, en hun uitgebreide ervaring in de uitzendbranche. Hierdoor kunnen ze vacatures snel en effectief invullen. Daarnaast organiseert FlexiblePlus VCA- en BHV-trainingen op locatie, zowel op het bedrijf zelf als in Raalte. Kortom, FlexiblePlus is sterk in werk en opleiding.

 

Sinds mei 2023 heeft de ambitieuze Rick ook een vestiging in Hattem (H2O) geopend, onder de naam FlexiblePlus MKB Professionals. Dit nieuwe bedrijf fungeert als uitzender, detacheerder en opleider voor de regio Noord Veluwe, van Hattem tot Harderwijk. Ze bieden banen aan in verschillende MKB-sectoren en verzorgen opleidingen voor mensen in de regio. Ook hier wordt de nadruk gelegd op korte communicatielijnen en het snel en zorgvuldig matchen van de juiste mensen met de bedrijven in de regio.

 

Beide FlexiblePlus-ondernemingen hechten veel waarde aan sociale en maatschappelijke betrokkenheid in de regio’s Raalte en Noord Veluwe, en sponsoren daarom diverse lokale sportclubs, waaronder VSCO’61.

 

VSCO’61

Rick is al van jongs af aan betrokken bij VSCO’61. Als eigenaar van de FlexiblePlus-ondernemingen zet hij zich ook actief in om de club te ondersteunen. Eerder was FlexiblePlus Raalte al subsponsor van de club, en onlangs sloot FlexiblePlus MKB Professionals aan als reclamebordsponsor. Op een zonovergoten sportpark De Heughte overhandigde de jonge ondernemer de eigentijds vormgegeven reclameborden aan Lammert Vlieger, lid van de sponsorcommissie van VSCO’61. Ook werden de bijgewerkte reclameborden van FlexiblePlus Sterk in werk en opleiding officieel onthuld. Als teken van grote dank en waardering ontvingen zowel trouwe als nieuwe sponsors een prachtig bloemstuk en werd er getoost op een duurzame samenwerking. De club wenste beide bedrijven veel succes in de toekomst toe.

 

De VSCO’61-sponsors zijn te vinden via:

FlexiblePlus – Sterk in Werk & Opleiding

Klipperweg 14

8102 HR Raalte

T: 085-0814870

E: info@flexibleplus.nl

W: www.flexibleplus.nl

 

FlexiblePlus MKB Professionals

Energiestraat 2-8

8051 TE Hattem

T: 085-0814870                                                                                                    

E: info@flexibleplusmkb.nl                                                                                   

W: www.flexibleplusmkb.nl

 

Beide FlexiblePlus bedrijven zijn ook te volgen via Facebook, Linkedin en Instagram

 

Bekijk de fotogalerij hier. De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink.