Forse uitglijer VSCO’61
tegen ’s Heerenbroek

In de uitwedstrijd tegen ’s Heerenbroek liep VSCO’61 tegen een 3-0 nederlaag aan. In een wedstrijd waarin VSCO’61 geen enkele aanspraak mocht maken op een overwinning, wist het slechts één fatsoenlijke kans te creëren en moesten ze het afleggen tegen de vechtlust van ’s Heerenbroek.

 

Op een bar slecht veld kreeg VSCO’61 binnen twee minuten de eerste dreun. Na slordig balverlies op het middenveld werd Daan Boersma op snelheid bediend en alleen voor doelman Django van der Landen lobde hij de bal over de doelman in het doel (1-0). Die dreun kwam VSCO’61 niet meer te boven. Ook de meer ervaren en dragende spelers lieten het deze middag afweten. Na tien minuten verzuimde Bjorn Wezenberg de score te verhogen door tegen doelman Van der Landen op te schieten.

 

Nog voor rust moest VSCO’61 de tweede dreun incasseren. Nu wist Bjorn Wezenberg wel een voorzet van links op waarde in te schatten en scoorde beheerst de 2-0. De enige kans van de wedstrijd voor VSCO’61 kwam op naam van Beert Bonestroo, maar hij strandde op doelman Jelmer Visscher. Aan de andere kant wist doelman Van der Landen een treffer van de inkomende Daan Boersma te voorkomen door een voorzet net te onderscheppen.

 

De tweede helft zakte het spelpeil nog verder en bakten beide teams er bar weinig van. Het was vooral een gevecht op het middenveld waar VSCO’61 bleef voortploeteren en meer tegen zichzelf voetbalde dan tegen de tegenstander. Een kwartier voor tijd strafte Jesper Wennemers weifelend optreden in de defensie van VSCO’61 af door de 3-0 binnen te schieten en waarmee de overwinning definitief naar ’s Heerenbroek ging.

 

VSCO’61 krijgt nu even de tijd om de wonden te likken en eens goed bij zichzelf te rade te gaan, want het is volgend weekend vrij. Als er de komende weken niet uit een ander vaatje wordt getapt, dreigt opnieuw degradatievoetbal. Als zelfs toeschouwers aan de kant morren dat ze nog nooit zo’n slechte wedstrijd hebben gezien, dan geeft dat wel te denken!

 

De wedstrijdfoto’s zijn gemaakt door Dik Leusink.

 

Fotoverslag