Gezellige Fietspuzzeltocht
bij VSCO’61

Het was Pinkstermaandag mooi en uitstekend fietsweer toen de deelnemers vertrokken voor de prachtige fietspuzzeltocht van VSCO’61 van iets meer dan 30 km. Ruim een half uur voordat er de eerste bui kwam waren de laatste deelnemers terug in de kantine in het clubgebouw op sportpark De Heughte en dat kwam dus mooi uit.

 

De vragen die gesteld waren tijdens de route waren over het algemeen juiste ingevuld. Zoals ieder jaar moest het antwoord op de vraag hoeveel koffiebonen er in het potje zaten de doorslag geven. Dit waren 441 bonen.

 

De eerste prijs, een waardebon van € 40,- werd gewonnen door Wim Spronk die had geraden dat er 435 bonen in het potje zaten. Deze prijs is te besteden bij De Honingpot in Epe.
De Tweede prijs, een waardebon van € 25,- was voor Maggie Junte die 375 bonen had geraden. Deze prijs is te besteden bij Restaurant D’ Olde Dreiput op ’t Loo.
De derde prijs, een waardebon van € 15,- werd gewonnen door Rienke van de Kolk die 329 bonen had geraden. Deze prijs is te besteden bij Koelewijn Visspeciaalzaak in Wezep.

 

De waardebonnen zijn te besteden bij sponsors van VSCO’61.

 

De activiteitencommissie feliciteert alle prijswinnaars nogmaals van harte, bedankt alle deelnemers voor hun deelname en alle vrijwilligers voor de ondersteuning bij deze geslaagde activiteit.