Op de Heughte!
Het nieuwe clubmagazine is uit.

Vrijdag 22 maart jl is het nieuwe VSCO’61-clubmagazine Op de Heughte weer verschenen.Het is de eerste editie van 2024 dat opnieuw boordevol actueel nieuws bevat. Al 55 jaar lang weet de club de leden, sponsors, supporters en andere belangstellenden via dit prachtige medium over de laatste ontwikkelingen te informeren. Chapeau!

 

Onder aanvoering van eindredacteur Bert Schipper en de redactiecommissie bestaande uit Wim Korenberg, Demi van der Velde, Gerjan van der Maaten en enige gastredacteuren is de eerste editie van 2024 weer een prachtig magazine geworden met veel nieuws over VSCO’61.

 

Zo worden we bijgepraat over de ontwikkelingen binnen VSCO’61 door voorzitter Ben Schreurs, is er een terugblik op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie met vele jubilarissen en de gezellige en zeer geslaagde vrijwilligersavond met Klaas van Olst als de gekozen Gouden Kanarie 2023

Volop aandacht is er voor de prestaties van onze hoofdmacht in: Erop of eronder.

 

Op de middenpagina presenteert het trotse vrouwen 2 team hun nieuwe kledij en de nieuwe sporttassen dat opnieuw mogelijk is gemaakt door hun trouwe sponsor Rijschool Hendriks uit Oldebroek.

 

Ook wordt de enerverende speech van oud FC Groningen directeur Hans Nijland bij de prachtige presentatie van de Businessmagazine 2024 belicht. Het programma voor de Koningsdag 2024 mag natuurlijk eveneens niet ontbreken.

De in 2024 voortvarend gestarte sponsorcommissie praat ons bij over de laatste en verrassende sponsoractiviteiten en nieuws met o.a. het 100 jarig bestaan van onze hoofdsponsor Prins Bouw uit ‘t Harde

Uiteraard ontbreken de populaire rubrieken Wist u dat? en de Pupillenpraatjes niet.

En ..de advertentiepagina’s zijn weer vernieuwd. Dus: Koop bij onze sponsors!!

Kortom een clubmagazine waar VSCO’61 trots op kan zijn en al 55 jaar lang meer dan de moeite waard is om gelezen en bekeken te worden!