Lokhorst Metselwerken
nieuwe subsponsor VSCO’61

Het jonge bedrijf Lokhorst Metselwerken uit ’t Harde is afgelopen zaterdag door VSCO’61 enthousiast verwelkomd als nieuwe subsponsor. Op een zonovergoten en warm sportpark De Heughte zetten eigenaar Dennis Lokhorst van het metselbedrijf en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de handtekeningen onder een driejarige subsponsorovereenkomst. Tevens overhandigde Lokhorst de modern en fris ontworpen reclameborden officieel aan de club voor plaatsing langs het hoofdveld. Als blijk van dank en waardering werd Lokhorst Metselwerken een fraai bloemstuk overhandigd en werd een toost uitgebracht op de samenwerking. Tevens werd de nieuwe VSCO’61-subsponsor veel zakelijk succes toegewenst.

 

Na zes jaar in loondienst te hebben gewerkt, startte Dennis Lokhorst in de zomer van 2022 met zijn eigen bedrijf Lokhorst Metselwerken. Met een uitstekend gevulde orderportefeuille heeft Dennis naar eigen zeggen een juiste keuze gemaakt door als zelfstandige ondernemer verder te gaan. Naast het metselen als hoofdtaak, verricht hij ook diverse tegelwerken.

 

Dennis is geen onbekende van VSCO’61. Hij was jarenlang actief voetballer bij VSCO’61, en heeft afgelopen seizoen gekozen om het scheidsrechterskorps bij de Kanaries te komen versterken. Met veel plezier en passie leidt hij de wedstrijden van de senioren. Gelet op de positieve reacties van zowel de thuis als de bezoekende clubs wordt het fluiten van Dennis erg gewaardeerd.

 

Lokhorst Metselwerken wil als jonge onderneming ook VSCO’61 graag ondersteunen en heeft zich aangesloten bij het subsponsorgilde van de club. Op een zonovergoten en warm sportpark De Heughte werden afgelopen zaterdag de handtekeningen gezet onder een driejarige subsponsorovereenkomst door eigenaar Dennis Lokhorst en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Tevens werden de modern en fris ontworpen reclameborden van Lokhorst Metselwerken officieel overhandigd aan de club voor plaatsing langs het hoofdveld. Een fraai bloemstuk werd de nieuwe VSCO’61-subsponsor overhandigd als blijk van bijzondere dank en waardering waarna een toost volgde op de samenwerking. Tot slot werd Lokhorst Metselwerken veel zakelijk succes toegewenst.

 

Op zoek naar een vakman voor al je metselwerken?
 

Lokhorst Metselwerken

Hertog Adolfweg 16

8084 VC ’t Harde

Tel.nr.: 06-23496052

E-mail: dennis_lokhorst1@hotmail.com

  
De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink.