ING nieuwe stersponsor
voor 3 jaar bij VSCO’61

VSCO’61 gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. De sponsoring maakt onderdeel uit van het ING sponsorprogramma waarbij de ING in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsort. VSCO’61 is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Ben Schreurs; “We zijn ontzettend blij en trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de ING kunnen wij het voetbal in de regio blijven stimuleren, waarbij we de nadruk leggen op het meiden- en vrouwenvoetbal. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.” De ING Bank, een erkend voorstander van het Nederlands voetbal, heeft zich met dit programma toegelegd op de verdere ondersteuning van het amateurvoetbal in Nederland.

 

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met VSCO’61 en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

 

De ING bank voegt zich als stersponsor toe aan de sponsorgalerij van VSCO’61. Bestuurslid Commerciële Zaken Sjoerd Kwakkel is eveneens verheugd met de ondersteuning aan deze mooie club. Naast de toegezegde ondersteuning voor het meiden- en vrouwenvoetbal en het ‘Niemand Buitenspel-programma’, zal de ING Bank ook reclameborden en een advertentie afnemen. De driejarige overeenkomst is afgelopen week bekrachtigt waarbij de ING Bank is bedankt voor de toegezegde sponsoring.