Inschrijving Landgoed Morren
Run geopend

Stichting Triple C Gambia en VSCO’61 hebben afgelopen voorjaar de handen ineen geslagen om weer een loopevenement terug te brengen in Oosterwolde. Voorheen werd dit door de Stichting Run for Joyce georganiseerd. De organisatie draait inmiddels op volle toeren en het is nu definitief dat het evenement doorgang kan vinden in de vooravond van vrijdag 13 september 2024 (18.00 – 20.00 uur). De start en finish zijn bij VSCO’61 op sportpark De Heughte. Het parcours bedraagt 2,5 km. Vanaf het sportpark gaat het via de bebouwde kom van Oosterwolde voor een groot deel over het fraaie Landgoed Morren. Vandaar de naam van het evenement: Landgoed Morren Run.

 

Het programma bestaat uit een prestatieloop van 2,5 km – 5 km – 10 km. Voor de jeugd wordt er een lopathon georganiseerd, eveneens op sportpark De Heughte. Ook is er een verloting voor het goede doel. Daarnaast zullen er een aantal kraampjes met informatie op het sportpark staan en er is ook nog een bijprogramma voor de kinderen (o.a. schminken, ijsverkoop en een of meerdere springkussens).

 

Berichtgeving en informatie is te vinden via de website www.landgoedmorrenrun.nl

Inschrijving

Inschrijven voor de prestatielopen is vanaf heden mogelijk via inschrijven.nl of via de link op de website. Inschrijven voor de lopathon is niet noodzakelijk, de jeugd wordt voornamelijk via de school en de voetbalclub benaderd. Iedereen is welkom, van jong tot oud.

 

Voor de prestatielopen vindt er officiële tijdsregistratie plaats en zijn prijzen beschikbaar. Verder krijgt iedere deelnemer een herinnering mee naar huis, ook de de deelnemers aan de lopathon.

 

Rondom het sportpark is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Als het lopen niets voor je is, maar je wel graag onderdeel wilt zijn van dit mooie evenement, dan kun je je aanmelden als vrijwilliger. Er zijn mensen nodig voor bijvoorbeeld: het opbouwen en afbreken van het parcours, verkeersregelaars, het na-inschrijven, het bijprogramma, de uitslagverwerking enzovoort. Hulp is dus meer dan welkom! Aanmelden kan via het e-mailadres: lmr@vsco.nl