Intersport Meijers Nunspeet
opnieuw Stersponsor VSCO’61

Afgelopen week heeft Intersport Meijers uit Nunspeet haar stersponsorschap met VSCO’61 met maar liefst vijf jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden bedrijfsleider en mede-eigenaar Arnold den Dikken en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe sponsorovereenkomst. Tevens ontving de club nieuwe reclameborden. Als blijk van bijzondere dank en waardering bood VSCO’61 een fraai bloemstuk aan Intersport Meijers voor de loyale steun en wenste de populaire sport- en modezaak veel zakelijk succes toe.

 

Het begin
Het verhaal van Intersport Meijers begon in het voorjaar van 1966 aan de Dorpsstraat 3a in Nunspeet, met een winkel in textiel. Na slechts twee jaar moest er al verbouwd worden, omdat met name de baby- en kleuterafdeling te krap werd. De winkel groeide snel, en in 1976 werd gestart met de huidige locatie, die nu het straatbeeld van de Dorpsstraat mede bepaalt.

 

Van de Jaren ’70 tot 2005
De kleine panden aan de Dorpsstraat werden gesloopt en maakten plaats voor een nieuw winkelpand. In 1983 werden er twee etages bovenop gezet, waarbij de eerste etage de Intersportafdeling huisvestte en de tweede etage de geliefde babyafdeling werd, de ‘place-to-be’ voor aanstaande ouders, grootouders en iedereen op zoek naar leuke (baby-)cadeautjes. Op de begane grond werd kleding en textiel aangeboden.

 

2005 tot 2017
In 2005 nam Carla Meijers samen met haar man Arnold den Dikken de winkel over. Carla beheert de modeafdeling op de begane grond, terwijl Arnold zich richt op de Intersportafdeling op de eerste etage. De tweede etage wordt regelmatig gebruikt voor de verkoop van outletartikelen vanwege de ideale oppervlakte. De winkel streeft ernaar een plek te zijn waar zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen.

 

2017 tot Nu
Eind 2017 onderging de winkel de grootste verbouwing in de geschiedenis. Er werd een nieuwe pui geplaatst met een nieuw interieur op de modeafdeling (1000m2) en het nieuwste Intersport-concept op de eerste etage (1.000m2). Hiermee werd de winkel volledig voorbereid op de toekomst op het gebied van mode en sport.

 

VSCO’61
Op het gebied van sponsoring ondersteunt Intersport Meijers diverse sportverenigingen, waaronder VSCO’61. Gezien de positieve prestaties van de club en de prettige samenwerking, hebben Intersport Meijers en VSCO’61 besloten de bestaande Stersponsorovereenkomst te vernieuwen en met maar liefst vijf jaar te verlengen. Op sportpark De Heughte werd dit afgelopen week bekrachtigd door de ondertekening van het Stersponsorcontract door bedrijfsleider/mede-eigenaar Arnold den Dikken en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. De club ontving tevens nieuwe Intersport Meijers reclameborden. Als blijk van bijzondere dank en waardering bood VSCO’61 een fraai bloemstuk aan Intersport Meijers voor de loyale steun en wenste de populaire sport- en modezaak veel zakelijk succes toe.

 

Nieuwsgierig geworden naar de trouwe Stersponsor van VSCO’61? Laat u zich dan aangenaam verrassen door:

 

Intersport Meijers
Dorpsstraat 42-44
8071 BZ Nunspeet
T: 0341 – 25 35 07
E: info@intersportmeijers.nl
www.intersportmeijers.nl

 

Ook te volgen via Facebook, LinkedIn, Instagram, Tiktok en Twitter.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie.