Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies
opnieuw wedstrijdsponsor

Afgelopen week hebben VSCO’61 en wedstrijdsponsor Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies uit Oldebroek hun wedstrijdsponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte werd het vernieuwde sponsorcontract officieel ondertekend door financieel adviseur Beerd Doornewaard namens de sponsor en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Enthousiast geworden over het LED-scorebord zal de trouwe wedstrijdsponsor nu ook te zien zijn op de meest recente innovatie op het Sportpark. Klein & Uitslag ontving als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk van VSCO’61. De club wenste het goed scorende adviesbureau veel succes toe, waarna een toost werd uitgebracht op de duurzame samenwerking.

 

Met ruime kennis en ervaring van meer dan twintig jaar startten Arno Klein (assurantiën) en Constan Uitslag (hypotheken) in september 2018 hun gezamenlijke bedrijf in het centrum van Oldebroek genaamd Klein & Uitslag Assurantie- & Hypotheekadvies. De onderneming geeft zowel advies aan particulieren als bedrijven. Deskundigheid, integriteit en helderheid zijn hierbij hun drijfveren. Waar elders financiële instellingen de deuren sluiten of hun dienstverlening beperken, is Klein & Uitslag als onafhankelijk adviseur juist groeiende. Of het nu gaat om de juiste samenstelling van een verzekeringspakket of om de keuze van de beste hypotheek voor een nieuwe woning, bij Klein & Uitslag bent u altijd zeker van persoonlijke dienstverlening en een onafhankelijk advies. Om echt onafhankelijk te zijn, werkt de onderneming samen met meer dan 20 verschillende verzekeringsmaatschappijen en (hypotheek)banken.

 

Gelet op de groei en het aanwezige potentieel, is de ervaren Beerd Doornewaard sinds begin 2019 als freelance financieel adviseur verbonden aan Klein & Uitslag. Beerd heeft ruim 20 jaar ervaring in het bankwezen en kan dit goed toepassen in zijn rol bij Klein & Uitslag. “Ik zie het als mijn opdracht de klant te ontzorgen en te begeleiden in het maken van verantwoorde keuzes betreffende de woningfinanciering. Vanuit mijn wens om zelfstandig en onafhankelijk te adviseren heb ik mij dan ook verbonden aan Klein & Uitslag”, aldus een gedreven Doornewaard.

 

Voor een grotere naamsbekendheid heeft Klein & Uitslag, enige jaren terug in navolging van andere regionale sportclubs, ook gekozen om VSCO’61 te sponsoren. Na evaluatie van het aflopende sponsorcontract zijn beide partijen tot de slotsom gekomen de samenwerking verder te continueren en te optimaliseren. Klein & Uitslag werd enthousiast over het LED-scorebord en zal als wedstrijdsponsor nu ook te zien zijn op deze meest recente innovatie op sportpark De Heughte. Afgelopen week vond hier de officiële ondertekening plaats van de vernieuwde driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst. Namens Klein & Uitslag zette Beerd Doornewaard zijn handtekening, terwijl VSCO’61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger dit namens de club deed. De trouwe wedstrijdsponsor werd een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering. VSCO’61 wenste het goed scorende adviesbureau veel succes, waarna een toost volgde op de duurzame samenwerking.

 

Bent u op zoek naar een gesprekspartner op het gebied van verzekeringen en hypotheken? Dan bent u welkom bij:

 

Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies
Zuiderzeestraatweg 125
8096 BE Oldebroek
T: 0525-760200
E: info@kleinuitslag.nl

W: www.kleinuitslag.nl

 

Ook te volgen via Facebook, X (voorheen Twitter) en LinkedIn.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie. Bekijk ze hier.