Laatste thuiswedstrijd
tegen Hattem

VSCO’61 speelt zaterdag de laatste thuiswedstrijd van deze spannende competitie tegen vv Hattem. Door de nederlaag van vorige week tegen Zwolsche Boys zijn de kanaries op de voorlaatste plaats beland. Dit zou betekenen dat rechtstreekse degradatie een feit zou zijn, als dit de eindstand ook zou zijn. Maar zover is het nog niet. Er volgen nog twee wedstrijden, zaterdag tegen Hattem en een week later de uitwedstrijd in Ermelo tegen degradant EFC’58. Het is de komende twee weken dus erop of eronder. Kan de thuisclub zich herpakken na de tik van vorige week? Zoals dit jaar in meerdere wedstrijden is gebleken dat vanuit een achterstandsituatie het toch mogelijk bleek sterk terug te komen en resultaat te behalen. Met die mentale instelling en juiste inzet voor ogen zijn we zeker niet kansloos tegen Hattem.

 

Maar ook voor Hattem zijn de belangen onverwachts groot. Door de nederlaag vorige week in hun thuiswedstrijd tegen ’t Harde (0-2) hebben de blauwgele hemden zich verrassend in een netelige positie gemanoeuvreerd. Was men bij een overwinning op ’t Harde in veiligheid beland, door de nederlaag moet men nog alles in het werk stellen om nacompetitie te ontlopen. Verrassend, omdat men bijna het gehele seizoen in het linker rijtje verbleef en een vrij constant seizoen leek te spelen. Maar een aantal mindere resultaten brengt Hattem alsnog in de problemen. Het geeft ook aan, dat de verschillende teams in deze klasse elkaar in sterkte niet veel ontlopen.

 

De wedstrijd destijds in Hattem eindigde in een verdienstelijk 1-1 gelijkspel. Het belooft ook zaterdag een spannende wedstrijd te worden. De geschetste belangen zijn groot, beide teams zullen de drie punten aan zichzelf willen houden.

 

De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter D. Schoemaker.

 

Een oproep aan iedereen die VSCO’61 een warm hart toedraagt om in de laatste twee wedstrijden voor de volle 100% achter het team te gaan staan.

 

De wedstrijdbal is VSCO’61 aangeboden door Klein & Uitslag Assurantie-en Hypotheekadvies te Oldebroek.

De Trendhout Pupillen van de Wedstrijd zijn Lukas Bos en Jarno Koers.

Het team van de week is VSCO’61 MO13.