Lancering nieuwe
website VSCO’61

Na ruim een jaar van voorbereiding zal zaterdag de nieuwe website van VSCO’61 in de lucht gaan. In nauwe samenwerking met sponsor Bredewold uit Wezep is er door het websiteteam van VSCO’61 achter de schermen hard gewerkt dit voor elkaar te krijgen.

 

De huidige website is 10 jaar geleden geïntroduceerd en dat is in het digitale tijdperk best lang. De vormgeving is ook toen door Bredewold gedaan, maar de website werd gebouwd en onderhouden door Unifact, het huidige VL Consultants. In de loop der tijd zijn zij met hun dienstverlening een andere richting opgegaan, maar hebben onze website nog altijd goed onderhouden. De onderliggende techniek vertoonde echter gebreken.

 

Bredewold heeft nu niet alleen de website ontworpen, maar deze ook gebouwd, omdat zij de juiste technologie inmiddels ook zelf in huis hebben. Omdat wij nog altijd tevreden zijn over de ‘look and feel’ van de huidige website is getracht daar zoveel mogelijk bij aan te sluiten. Voel je vrij reacties of vragen te sturen over de nieuwe website aan r.offereins@vsco.nl. Input en opmerkingen zijn, m welkom, maar laat ook gerust weten of je het mooi vindt.

 

Uiteraard kun je ons ook altijd op het sportpark even aanspreken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Websiteteam VSCO’61
Rudolf Offereins
Jaap Schreurs
Sjoerd Kwakkel
Erik Riemens
Rinze Kaatman
Jan Borgers