M. van Dorp Grondverzet
nieuwe reclamebordsponsor

VSCO’61 heeft afgelopen week M. van Dorp Grondverzet uit Oosterwolde mogen verwelkomen als nieuwe reclamebordsponsor. Met zijn favoriete Volvo kraan was eigenaar Marcel van Dorp naar sportpark De Heughte gekomen om daar de nieuwe reclameborden officieel te overhandigen aan VSCO’61-sponsorcommissielid Vincent Smit. Blij en trots met deze steun aan de club ontving de jonge ondernemer een fraai bloemstuk als blijk van dank en waardering en werd M. van Dorp Grondverzet veel succes toegewenst.

 

Van jongs af aan is Marcel van Dorp al geïnteresseerd in de grondwerkzaamheden die zijn vader Teun uitvoerde. Samen in de cabine van de tractor of kraan leerde hij het vak van zijn vader. Na eerst in loondienst te hebben gewerkt besloot Marcel in 2018 om voor zich zelf te beginnen. En dat bleek een schot in de roos te zijn. De orderportefeuille wordt goed gevuld door de werkzaamheden in de infrastructuur (wegen, parkeerplaatsen, straatwerk etc.) maar ook via particulieren is er een leuk aanbod aan grondwerkzaamheden. Het werkgebied is voornamelijk de Noord Veluwe en Flevoland.

 

Op jonge leeftijd bleek Marcel ook op sportief vlak zijn mannetje te staan. Hij liet zien een goede keeper te zijn en doorliep bij VSCO’61 alle leeftijdsklassen. Momenteel keept hij in het zesde elftal van de Kanaries. Als jonge ondernemer heeft hij ook oog voor de steun aan de club. Nadat hij al eerder “zijn” zesde team sponsorde, werd afgelopen week M. van Dorp Grondverzet als nieuwe reclamesponsor bij VSCO’61 verwelkomd. Met zijn favoriete Volvo kraan was eigenaar Marcel van Dorp naar sportpark De Heughte gekomen om daar de nieuwe reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Vincent Smit. Blij en trots met deze steun aan de club ontving de jonge ondernemer een fraai bloemstuk als blijk van dank en waardering. Tot slot werd het jonge bedrijf M. van Dorp Grondverzet veel succes toegewenst, waarna een toost volgde op de samenwerking.

 

De nieuwe reclamebordsponsor is te vinden op:

M. van Dorp Grondverzet

Duinkerkerweg 34

8097 RZ Oosterwolde (Gld)

T: 06 – 832 15 824

E: marcel­_van_dorp@hotmail.com
 

Ook te volgen via Facebook!

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie, bekijk ze HIER.