Márion Reizen Dronten
nieuwe reclamebordsponsor

Het Drontense touringcarbedrijf Márion Reizen is deze week door VSCO’61 van harte welkom geheten als nieuwe reclamebordsponsor. Op sportpark De Heughte overhandigde Directeur/eigenaar Menno Braker de opvallende en fris rode reclameborden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Met trots werd dank uitgebracht voor deze fijne support en ontving Márion Reizen een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering.

 

Het echtpaar Menno en Betsie Braker hebben het touringcarbedrijf in 1998 opgericht vanuit hun woning in Dronten. “We zijn begonnen met de aanschaf van een rolstoeltouringcar; een beslissing op gevoel, hopende dat de markt hiervoor open stond. Het bleek een schot in de roos te zijn. Al jarenlang vervoeren wij organisaties zoals De Zonnebloem en Stichting Wielewaal met veel plezier.”, aldus het ondernemende echtpaar. Niet veel later volgde een touringcar en zo begon het bedrijf te groeien. Dochter Marion Kootstra (en daarmee is de meest gestelde vraag over onze bedrijfsnaam beantwoord) werkt ook in het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus. Anno 2024 is Márion Reizen de trotse eigenaar van een prachtig en modern wagenpark van 9 touringcars, waaronder 3 rolstoeltouringcars en een dubbeldekker.

 

De enthousiaste directeur Braker: ”Het is fijn dat klanten van het eerste uur ons nog steeds weten te vinden, maar we verwelkomen ook aldoor nieuwe klanten. Schoolreisjes, personeelsuitjes, groepsuitjes van verenigingen, stichtingen, voetbalclubs en koren, zakelijke reizen, dagtochten naar de sneeuw of meerdaagse reizen…. Ons werk is divers! En wist u dat we niet alleen het vervoer regelen? Wij regelen ook excursies, entreebewijzen, restaurants, overnachtingen en hapjes en drankjes voor onderweg. Een compleet dagje uit van A tot Z.” Service en kwaliteit staat bij Márion Reizen hoog in het vaandel. Dat vindt u niet alleen terug in hun luxe touringcars, maar ook in de uitstraling van het bedrijf. “Ons team is gemotiveerd, zowel de medewerkers op kantoor als onze chauffeurs. De Márion Reizen chauffeurs vervoeren u niet alleen, maar zijn ook uw aanspreekpunt tijdens de dag!” legt Menno uit.

 

Ook VSCO’61 heeft de laatste jaren met veel plezier gebruik gemaakt van de diensten van Márion Reizen. Naast de busreizen van de hoofdmacht worden ook de traditionele en succesvolle sponsortrips met het Drontense touringcarbedrijf georganiseerd. Hoewel Márion Reizen al subsponsor was van het regionaal bekende Berend Elzermantoernooi is de busonderneming nu ook reclamebordsponsor geworden van VSCO’61. Op sportpark De Heughte werd deze week de opvallende en fris rode reclameborden officieel door directeur/eigenaar Menno Braker overhandigd aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Een fraai bloemstuk werd het touringcarbedrijf overhandigd als blijk van dank, trots en waardering en het vertrouwen in een fijne samenwerking. Ook werd de onderneming veel succes toegewenst in de alsmaar groeiende vraag naar busreizen.

 

De nieuwe reclamebordsponsor is te vinden op:

 

Márion Reizen

De Tjonger 5

8253 PZ Dronten

Tel.nr.:0321-336239

E.mail:info@marionreizen.nl

www.marionreizen.nl

 

Ook te volgen via Facebook, X en Instagram

 

Foto’s Jack Aalderink en Lammert Vlieger, bekijk ze HIER