MKH Multidiensten ’t Harde
sponsort sporttassen voor Vrouwen 18+

Afgelopen zaterdag op sportpark De Heughte werd het nieuwe Vrouwen 18+ team van VSCO’61 aangenaam verrast door MKH Multidiensten uit ’t Harde. Eigenaresse Manon Kwakernaat-Hoekstra (MKH) overhandigde de voetbalsters prachtige sporttassen in VSCO’61-stijl met het MKH-bedrijfslogo. VR18+ teamspeler Hannah van Boven gaf een fraai bloemstuk aan de tassensponsor als dank en waardering. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger uitte hartelijke dank aan MKH Multidiensten voor dit sportieve gebaar en wenste het bedrijf veel zakelijk succes.

 

Na haar studie werkte Manon Hoekstra ongeveer 20 jaar in de beveiligingssector voordat ze in 2008 haar eigen transportonderneming startte. Helaas moest ze na acht succesvolle jaren vanwege omstandigheden haar bedrijf sluiten. Manon werkte daarna enige tijd in loondienst bij enkele regionale transportbedrijven. Echter, haar drang naar zelfstandigheid bleef. Na verdere opleidingen richtte Manon MKH Multidiensten op, een bedrijf gespecialiseerd in beveiligings- en chauffeursdiensten. Deze unieke combinatie van diensten weerspiegelt de passie en ambitie van Manon Kwakernaat-Hoekstra. Ze bedient haar klanten met veel toewijding en plezier.

 

Toen haar dochter Lysanne besloot weer te gaan voetballen bij VSCO’61 in een vriendinnenteam, werd al snel het Vrouwen 18+ team gevormd, ook bekend als het ‘wijnteam’. “Na een zeer prettig sponsorgesprek met VSCO’61, besloot ik het team te sponsoren met sporttassen,” zei Manon. Afgelopen zaterdag werden de stijlvolle sporttassen, in VSCO’61-stijl en voorzien van het bedrijfslogo, officieel uitgereikt op sportpark De Heughte. “Ik ben erg tevreden met het resultaat; prachtige tassen voor een fantastisch en gezellig team,” verklaarde Manon Kwakernaat-Hoekstra. VR18+ speelster Hannah van Boven gaf een fraai bloemstuk aan de sponsor als dank. Manon reageerde: “Zoals beloofd, het eerste rondje wijn is voor mij bij de eerste gewonnen wedstrijd!” Sponsorcommissielid Lammert Vlieger sprak zijn dank uit aan MKH Multidiensten voor dit sportieve gebaar en wenste het bedrijf veel succes.

 

De sporttassensponsor van het nieuwe team VSCO’61-VR 18+ vind u op:

 

MKH Multidiensten

Veldbiesweg 56

8084 RD ’t Harde

T:06 – 463 24 075

 

De foto’s zijn gemaakt door Van Kelly’s hand, bekijk ze HIER.