MVO Oosterwolde
continueert Co-sponsorschap

Op de drempel van 2023 en 2024 hebben Machineverhuur Oosterwolde (MVO) en VSCO’61 hun Cosponsorovereenkomst opnieuw met drie jaar verlengd. MVO-directeur/ eigenaar Henk van ’t Hof en VSCO’61 sponsorcommissielid Lammert Vlieger zetten daartoe bij MVO hun handtekeningen onder het vernieuwde Cosponsorcontract. Als blijk van grote dank en waardering voor de continuering van de sponsoring aan de club, werd MVO een fraai bloemstuk aangeboden en werd de trouwe Cosponsor veel zakelijk succes toegewenst.

 

Machineverhuur Oosterwolde heeft zich in de afgelopen 30 jaren een prominente plaats verworven als regionaal verhuurder van talloze gekeurde machines voor de bouw, de transportwereld, de groensector, de landbouw en allerlei grondwerkzaamheden. Ook heeft MVO een bijzonder aanbod aan hoogwerkers en heeft het bedrijf tevens haar verhuurvloot uitgebreid met elektrische kranen en machines. De MVO-slogan luidt dan ook steevast: ‘Voor elke klus een passende oplossing’.

“Kwaliteit, betrokkenheid en service staan bij MVO voorop”, aldus de gedreven, enthousiaste en ondernemende Henk van ’t Hof.

 

Ook VSCO’61 maakt gebruik van de diensten van MVO bijvoorbeeld bij het snoeien van bosschages, bij toernooien en grote evenementen alsook het  bevestigen van reclameborden op de juiste hoogte langs het hoofdveld van sportpark De Heughte. Vanaf de opstart van MVO in 1994 is de populaire onderneming sponsor van VSCO’61. Door de groei van MVO werd ook de steun aan de Kanaries in de loop der jaren intensiever. De Cosponsorovereenkomst tussen MVO en VSCO’61 was recent aflopend. Na een prettige evaluatie bleken beide partijen graag verder te willen met de support van de plaatselijke voetbalclub. MVO en VSCO’61 zijn overeengekomen om de sponsoring op vergelijkbaar niveau voor de komende drie jaren te continueren. “Al 30 jaar lang is er een fijne samenwerking met de club en voel mij thuis op sportpark De Heughte” licht de sponsor zijn besluit toe.

 

Afgelopen zaterdag werd de sponsordeal bekrachtigd. Hiertoe werden de handtekeningen gezet onder het vernieuwde driejarige Cosponsorcontract door MVO-directeur/eigenaar Henk van ’t Hof en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61. Dit vond plaats op de ruime en gemakkelijk bereikbare MVO-locatie in Oosterwolde. Tevens is afgesproken om de MVO-reclameborden te actualiseren. VSCO’61 bood hierop als blijk van grote dank en waardering MVO een fraai bloemstuk aan en wenste de trouwe Cosponsor veel zakelijk succes toe.

 

De machines van MVO zijn te huur op het volgende adres:

 

MVO Machineverhuur Oosterwolde

Oostendorperstraatweg 90

8097 PN Oosterwolde (Gld)

T: 0525 – 62 12 80

E:info@machineverhuuroosterwolde.nl

www.machineverhuuroosterwolde.nl

 

Ook te volgen via Facebook en Instagram.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie, bekijk ze HIER.