Noordman Wonen
continueert sponsoring

Noordman Wonen uit Hattem heeft afgelopen week haar sponsoring met VSCO’61 gecontinueerd. Bij die gelegenheid werd tevens de nieuwe huisstijl gepresenteerd. Op sportpark De Heughte overhandigde bedrijfsleider Jaap Noordman de nieuwe, modern gestylde reclameborden met de nieuwe branding aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Hij sprak zijn dank uit voor de support van de club en als blijk van waardering ontving de trouwe sponsor een fraai bloemstuk. Met een toost werd Noordman Wonen zakelijk succes gewenst.

 

De drie broers Harry, Frans en Paul Noordman waren in de jaren ’80 druk met diverse soorten van handel, totdat ze tegen een rol tapijt aanliepen, die ze ook bij puur toeval weer verkochten. Dit bleek achteraf de basis te zijn van Noordman Tapijt, dat in 1988 officieel werd opgericht en huisvesting vond in een verbouwde schuur achter de woonboerderij van Frans aan de Zalkerdijk in Westenholte (Zwolle) Deze locatie groeide uit tot het adres voor vloerbedekking in de wijde omgeving. Met de bouw van 2 extra hallen creëerden de gebroeders 1000 m2 aan woonplezier.

 

In 1998 verhuisde Noordman Tapijt naar bedrijventerrein de Netelhorst in Hattem waar het bedrijf nu nog steeds gehuisvest is. Hier werd een hal neergezet van ruim 1500 m2 en is het assortiment uitgebreid met gordijnen en later met raambekleding. Naast een compleet verkoop- en adviesteam zijn ook eigen stoffeerders bij Noordman actief om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen: Service met een lach.

 

Inmiddels heeft de tweede generatie Noordmannen (Jaap en Thomas) het stokje overgenomen van de pioniers en oprichters van deze bloeiende onderneming met momenteel:15 personeelsleden. Recent heeft de interieurspecialist ook haar naam gewijzigd in Noordman Wonen, wat meer in overeenstemming is met het totale assortiment. Daarom is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld, die op velerlei vlakken terug te vinden is. VSCO’61 is trots dat zij als eerste voetbalvereniging in de regio de nieuwe huisstijl mochten verwelkomen.

 

Bedrijfsleider Jaap Noordman is afgelopen week naar sportpark De Heughte gekomen om de sponsoring te continueren en reclameborden in de nieuwe huisstijl officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. “Als oud keeper van WVF kwam ik weleens bij VSCO’61 en ervaarde de warmte en goede organisatie van de club. Ook de prachtige accommodatie sprak mij aan. Hier wil ik als onderneming bijhoren, was mijn gedachte en ben sponsor geworden van de club”, aldus een enthousiaste en gedreven bedrijfsleider.

 

Naast dankwoorden voor de continuering van de sponsoring werd het 35-jarige Noordman Wonen als blijk van waardering een fraai bloemstuk overhandigd en werd met een toost de interieurspecialist veel succes gewenst.

 

De trouwe VSCO’61-sponsor is te vinden op:

 

Noordman Wonen
De Netelhorst 14
8051 KE Hattem
038 – 444 26 00
verkoop@noordman-tapijt.nl

 

Ook te volgen via Facebook, Pinterest en Instagram.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink.