Oefenwedstrijd tegen DSV’61
eindigt in gelijkspel

In de vriendschappelijke wedstrijd van VSCO’61 tegen DSV’61 in Doornspijk hielden beide teams elkaar in evenwicht. De ruststand was 1-2 in het voordeel van VSCO’61, de eindstand werd 3-3.

 

VSCO’61 opende de score door Hans van Renselaar maar na goed voorbereidend werk van Ron Hofmeijer zorgde de jonge Pieter Spaan(17 jaar) voor de gelijkmaker namens DSV’61. Het was wederom Hans van Renselaar die zijn ploeg nog voor de thee op een 1-2 voorsprong zette, maar de eveneens 17-jarige Daan Visser bracht de thuisploeg weer op gelijke hoogte.

 

Vrijwel vanaf de aftrap scoorde Niels Elzerman de 2-3, maar opnieuw toonde DSV’61 veerkracht: Patrick Visser scoorde de 3-3., Dit was tegens de eindstand.

 

Volgende week speelt VSCO’61 de belangrijke uitwedstrijd in en tegen ’t Harde, dat na 14 wedstrijden evenveel punten heeft als VSCO’61, namelijk 15. ’t Harde heeft een beter doelsaldo en staat daardoor op de tiende plaats, één plaats hoger op de ranglijst dan VSCO’61. De wedstrijd op sportpark Schenk begint om 14.30 uur.

 

De openingsfoto is van fotograaf Wilfred Boon en komt van locomediagroep.nl.

 

De wedstrijdfoto’s zijn van clubfotograaf Dik Leusink.

 

Videoverslag