Pinkstermaandag Fietspuzzeltocht
en Motortoertocht bij VSCO’61

Pinkstermaandag wordt weer de jaarlijkse fietspuzzeltocht bij VSCO’61 gehouden. Hieraan kan door alle geïnteresseerden worden deelgenomen: leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en andere belangstellenden. Er kan worden gestart tussen 13.00 en 14.00 uur vanaf het clubgebouw van VSCO op sportpark De Heughte.

 

Per volwassen deelnemer zijn de kosten € 3,- en voor kinderen is deelname gratis. Er is weer een mooie nieuwe route uitgezet van ongeveer 30 km. De moeite waard dus om hieraan deel te nemen.

 

Er zijn ook weer 3 leuke prijzen te winnen door het juist beantwoorden en uitvoeren van vragen en opdrachten onderweg. De Activiteitencommissie van VSCO hoopt weer op een groot aantal deelnemers en mooi weer.

 

Tevens organiseert MTTO op deze tweede Pinksterdag weer een motortoertocht met als vertrekpunt sportpark De Heughte. De rit begint ’s middags om 13.00 uur. Vanaf sportpark De Heughte wordt er getoerd over een afstand van ongeveer 150 km. Lekker rustig genieten van motorrijden in een mooie omgeving met een tussenstop voor koffie en gebak. Inschrijven kan vanaf 12.30 uur in de kantine van VSCO.

 

En na de fietspuzzeltocht of motorrit gezellig napraten en wat drinken in de kantine op De Heughte.