RAC Reclame Elburg
blijft sponsor

VSCO’61 en RAC Reclame uit Elburg hebben hun samenwerking en sponsoring opnieuw verlengd. Tevens overhandigde eigenaar Ramon Wolf op sportpark De Heughte nieuwe reclameborden in een uiterst moderne huisstijl aan sponsor-commissielid Lammert Vlieger. Een fraai bloemstuk werd de trouwe sponsor met hun uitnodigende slogan “Ontdek de kracht van reclame!” aangeboden als blijk van dank en waardering en werd het reclamebureau gefeliciteerd met hun nieuwe pand aan de Industrieweg te Elburg en veel succes toegewenst.

 

Nadat Ramon Wolf de vakschool voor vormgeving Cibap in Zwolle succesvol had afgerond, startte hij zijn eigen reclamebureau in 2007 op ’t Loo. Weliswaar klein begonnen is de onderneming door hun enthousiasme en vakwerk inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig reclamebedrijf. Dankzij een uniek samengesteld team met veel specialismen, vormt RAC Reclame een interessant reclamebedrijf met een brede kennis van zaken. ”Een open blik, meedenken met, en advies geven waar nodig is aan de klant vinden wij belangrijk. Als ondernemers in hart en nieren weten we als geen ander hoe fijn het is om terecht te kunnen bij een one-stop-shop die alles in huis heeft om je bedrijf naar een hoger plan te tillen”, aldus eigenaar Ramon Wolf.

 

RAC Reclame is anno 2024 een jong, dynamisch en vooral een flexibel opererend bedrijf in het produceren van vele reclame-uitingen. Zelfs op korte termijn, binnen bijv. 24 uur. RAC is de   leverancier van gevelreclame, auto- en bootbelettering en werkkleding. Of u nu zoekt naar RVS gevelletters, LED lichtreclame, bedrijfskleding, spandoeken, gereedschap stickers, reclameborden of andere presentatie producten, u zult het bij RAC vinden. Zij zijn creatief, scherp geprijsd en denken ten alle tijde met u mee.

 

RAC Reclame is ook al jaren sponsor van VSCO’61. In de prettig verlopen evaluatiegesprekken kwamen beide partijen overeen dat de huidige samenwerking en sponsoring gecontinueerd wordt. Op sportpark De Heughte werd dit recent bevestigd waarbij RAC-eigenaar Ramon Wolf tevens nieuwe reclameborden met hun uitnodigende slogan “Ontdek de kracht van reclame!” in een uiterst moderne huisstijl overhandigde aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Een fraai bloemstuk werd de trouwe sponsor aangeboden als blijk van dank en waardering. Tot slot werd het reclamebureau gefeliciteerd met hun nieuwe pand aan de Industrieweg te Elburg en veel succes toegewenst.

 

Ook toe aan nieuwe reclame uitingen? Neem contact op met:                           

 

RAC Reclame

Industriestraat 6B

8081 HG Elburg

Tel.nr.:0525-686578

E-mail:info@rac-reclame.nl

www.rac-reclame.nl

 

Ook te volgen via Facebook en Instagram.

 

De foto’s zijn gemaakt door Van Kelly’s Hand, bekijk ze HIER.