Rijschool Hendriks Oldebroek
sponsort opnieuw Vrouwen 2

De vooraanstaande Rijschool Hendriks uit Oldebroek heeft afgelopen zaterdag op sportpark De Heughte het Vrouwen 2-team van VSCO’61 wederom uitgerust met een nieuwe wedstrijdoutfit. Mede-eigenaar Alex Hendriks overhandigde de vrouwen ook prachtige sporttassen, geheel in de stijl van VSCO’61 en met de sponsornaam prominent aanwezig. Aanvoerder Melissa Pluim-van Dorp sprak namens het team haar dank uit en overhandigde een bloemstuk en een attentie als blijk van waardering. Lammert Vlieger, lid van de sponsorcommissie, bedankte Rijschool Hendriks namens VSCO’61 voor hun genereuze bijdrage.

 

Na de start in 1966 is Rijschool Hendriks in de afgelopen ruim vijfenvijftig jaren stevig gegroeid en is met hun in het oog springende rode voertuigen een opvallende verschijning in de driehoek Zwolle, Kampen en Elburg. Zij zijn hierin inmiddels de meest complete rijschool. Door de jaren heen heeft Rijschool Hendriks faam gemaakt door de serieuze en prettige wijze van lesgeven. Dit hebben zij bereikt door elke les voor iedere leerling met dezelfde instructeur of instructrice in te plannen. Daarnaast begeleiden zij hun leerlingen persoonlijk richting het examen. Of je nu kiest voor een reguliere of voor een versnelde opleiding, of je nu zelfverzekerd bent of juist faalangstig. Rijschool Hendriks biedt met hun ruime ervaring een rijopleiding op maat.

 

Onder één dak
Bij Rijschool Hendriks kun je terecht voor allerlei soorten opleidingen. Van tractor tot oplegger, van gratis theorieles tot nascholingen voor vrachtwagen en bus. Ook bieden zij begeleidingsritten aan voor personen die angstig zijn geworden in het verkeer of die op doktersadvies hun vaardigheden willen herzien. Voor bedrijven worden rijvaardigheidstrainingen verzorgd, waarbij achteraf besproken wordt op welke punten de bestuurder zich nog kan verbeteren. Ook kunt u bij hen terecht voor motorrijvaardigheidstrainingen zoals RMT en het Offroad rijden. Sinds 2015 is er bij Rijschool Hendriks, als enige in de regio, ook de mogelijkheid om het tractorrijbewijs te halen.

Sponsoring VSCO’61
Ook op sponsorgebied laat Rijschool Hendriks van zich horen. Bij VSCO’61 is de onderneming al 50 jaar sponsor. Al In 1973 werd VSCO’61 1 gesponsord met trainingspakken. Naast de reguliere sponsoring heeft Rijschool Hendriks richting het tweede vrouwenteam van VSCO’61 een prachtig sportief gebaar verricht door in 2016 dit team van een compleet nieuwe voetbaluitrusting te voorzien. Afgelopen zaterdag werden de VSCO’61-vrouwen wederom in een nieuwe wedstrijdoutfit gestoken. Tevens overhandigde mede-eigenaar Alex Hendriks de vrouwen prachtige sporttassen, geheel in VSCO’61-stijl en met de sponsornaam mooi vormgegeven. Aanvoerder Melissa Pluim-van Dorp bedankte de trouwe teamsponsor heel hartelijk en bood als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk en een leuke attentie aan. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 de hartelijke dank over aan Rijschool Hendriks voor dit uitermate sportieve gebaar.
 
U vindt de sponsor van VSCO’61 Vrouwen-2 op:

 

Rijschool Hendriks
Zuiderzeestraatweg 164a
8096 CE Oldebroek
T: 0525 – 63 39 75
M: 06 – 216 26 105 (Alex)

M: 06 – 15173889 (Wietske)
E: info@rijschoolhendriks.nl
www.rijschoolhendriks.nl

 

Ook te volgen via Facebook, Instagram, Tiktok en Twitter.

De foto’s zijn gemaakt door Van Kelly’s Hand, bekijk ze HIER.