Schoonhoven Service
continueert sponsoring

Het Oosterwoldse bedrijf Schoonhoven Service heeft haar sponsoring bij VSCO’61 gecontinueerd. Tevens werd de nieuwe huisstijl middels de nieuw en modern gestylde reclameborden gepresenteerd. Eigenaar en oprichter Jaap Schoonhoven en zijn opvolger zoon Martijn waren naar sportpark De Heughte gekomen om de borden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Vincent Smit. Ook werd de comfortabele 100% electrische kniplader/shovel Avant e527 geshowd. De trouwe sponsor werd hartelijk bedankt voor hun steun aan de club en ontving een fraai bloemstuk als blijk van waardering.

 

Jaap Schoonhoven begon in 1984 bij zijn ouders in de avonduren met het onderhoud en repareren van trekkers. Al snel werd er ook aan ploegen, persen en ander zwaar landbouw-materiaal gesleuteld. Medio 1990 werd er een ruim bedrijfspand met ook een winkel in hand- en tuingereedschap gerealiseerd. Corine, de vrouw van Jaap is naast haar administratieve werkzaamheden ook actief in de winkel. Het bedrijf groeide gestaag mede ook door de verkoop van grondverzetmachines. Zoon Martijn is van jongs af aan al betrokken bij de onderneming en zal Jaap gaan opvolgen.

 

Tegenwoordig focust Schoonhoven Service zich op de verkoop en het onderhoud van een select aanbod van trekkers, landbouwmateriaal, grond- en tuinmachines. “We kiezen bewust voor het dealerschap van kwaliteitsmerken. Vanaf 1985 vertegenwoordigen wij al het trekkermerk Valtra,voor het groene gereedschap Hikoki en voor de kniklader/shovel het Finse fabricaat Avant”, aldus vader en zoon Schoonhoven. Met een team van zeven personen herbergt het 40 jaar oude bedrijf veel kennis en ervaring om de hoge standaard aan kwaliteit en service te kunnen waarborgen.

 

Schoonhoven Service is vanaf de start ook sponsor van VSCO’61. En ook de komende jaren zal het bedrijf de plaatselijke voetbaltrots blijven steunen. Gelet op het 40-jarig jubileum is de onderneming uitvoerig geïnterviewd en prachtig weergegeven in de VSCO’61 Business-magazine 2024 die begin dit jaar is uitgegeven. Hierin was ook al de nieuwe huisstijl te zien. Vandaag de dag is deze visuele identiteit ook doorgevoerd bij de realisatie van de nieuwe en modern gestylde reclameborden. Jaap en Martijn overhandigden onlangs op sportpark De Heughte de nieuwe borden officieel aan VSCO’61-sponsorcommissielid Vincent Smit. Dankbaar voor de blijvende ondersteuning en opwaardering van de borden werd de trouwe sponsor een fraai bloemstuk overhandigd als blijk van grote waardering. Tijdens de fotoshoot presenteerde de onderneming tevens de comfortabele 100% elektrische kniklader/shovel Avant e527. Een aanwinst van hun leveringsprogramma!

 

De trouwe VSCO’61-sponsor vind u op:

 

Schoonhoven Service

Zwarteweg 41

8097 PR Oosterwolde (Gld)

Tel.nr.: 0525-621544

E-mail: info@schoonhovenservice.nl

www.schoonhovenservice.nl

 

Ook te volgen via Facebook.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie, bekijk ze HIER.