Slagerij van de Weg
continueert Stersponsorschap

Slagerij van de Weg met vestigingen in Oosterwolde, Doornspijk, Elburg, ’t Harde en Oldebroek heeft deze week haar Stersponsorovereenkomst met VSCO’61 opnieuw met drie jaar verlengd.

 

Op sportpark De Heughte werd dit officieel bekrachtigd door de ondertekening van het vernieuwde stersponsorcontract door Gerard van de Weg namens de slagerij en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61.  

 

Ook werd stil gestaan bij de diverse (gouden) prijzen die het ambachtelijke slagersbedrijf de afgelopen tijd in de wacht sleepte voor hun traditionele en ambachtelijke vleesproducten. Als felicitatie daarvoor, alsmede uit dank en waardering voor de continuering van het Stersponsorschap werd Slagerij van de Weg een passend bloemstuk aangeboden en werd het bekende slagersbedrijf veel succes toegewenst.

 

Op te heur’n

Opa van de Weg had in 1928 een winkel die gerund werd door oma. De taak van de slager was het bezoeken van de klanten om de bestellingen ‘op te heur’n’. Het bestelde werd later dan bezorgd. Het slachten aan huis was toentertijd de normaalste zaak van de wereld. Daarbij werd de slager vaak bijgestaan door de boer en boerin.

 

In 1945 werd de slagerij overgenomen door Henk (Hempe) van de Weg Sr., die acht jaar later in Oosterwolde een nieuwe slagerij met worstmakerij en slachtplaats liet bouwen. Begin 1970 is de slagerij overgenomen door zoon Henk van de Weg Jr. In 1982 volgde de aankoop van de slagerij in Doornspijk (in 2016 inpandig bij Spar van Putten) en in 1998 de zaak van oom Gerrit van de Weg in Elburg.

 

Smulschalen
Vanaf die tijd is het slagersleven in een stroomversnelling gekomen. In 2011 kwam er een vestiging in hartje Oldebroek, gevolgd door een vestiging in het winkelcentrum van ’t Harde in 2014. Hiermee is het familiebedrijf met passie voor kwaliteit een ambachtelijke slagerij die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld in de regio.

Naast de vele vleesproducten biedt Slagerij van de Weg tegenwoordig ook een scala aan smulschalen en hapjes schotels. “We gaan met de tijd mee en denken klantgericht!” aldus Gerard van de Weg.

 

Begrip
Ook bij VSCO’61 is Slagerij van de Weg vanaf de oprichting van de club een begrip. De jarenlange goede samenwerking tussen club en bedrijf heeft ertoe geleid dat deze week Slagerij van de Weg en VSCO’61 opnieuw een driejarige Stersponsorovereenkomst met elkaar hebben afgesloten.

 

Op sportpark De Heughte werd dit bezegeld met de ondertekening van het nieuwe stersponsorcontract door Gerard van de Weg namens de slagerij en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens de club. Tevens stond de club stil bij de diverse (gouden) prijzen die Slagerij van de Weg de afgelopen tijd in de wacht sleepte voor hun traditionele, ambachtelijke vleesproducten.

 

Als felicitatie voor deze prestaties, maar ook uit dank en waardering voor de continuering van het Stersponsorschap met drie jaar, bood VSCO’61 een passend bloemstuk aan en wenste het bekende slagersbedrijf veel succes toe

 

Onzee trouwe Stersponsor vindt u op de volgende adressen:

 

Slagerij van de Weg

Oosterwolde

Zwarteweg 24

T: 0525 – 621 278

 

Doornspijk

Oude Hogeweg 2A

T: 0525 – 661 276

 

Elburg

Winkelcentrum De Vrijheid

Klokbekerweg 160

T: 0525 – 683 747

 

’t Harde

Centrumplein 3

T: 0525 – 760 160

 

Oldebroek

Zuiderzeestraatweg 133

T : 0525 – 630 053

 

E: info@slagerijvandeweg.nl

www.slagerijvandeweg.nl

 

Ook te volgen via Facebook en Instagram

 

Clubfotograaf Dik Leusink heeft de foto’s gemaakt, bekijk ze HIER