Slagerij van Guilik
verlengt stersponsorschap VSCO’61

VSCO’61 en Stersponsor Slagerij van Guilik, de nummer 1 in BBQ en Catering in Hattemerbroek, Zwolle, Hattem en Loosdrecht, hebben deze week overeenstemming bereikt om hun samenwerking de komende drie jaar voort te zetten. Arnoud van Guilik, namens de Slagerij, en sponsorcommissielid Lammert Vlieger ondertekenden de nieuwe driejarige Stersponsorovereenkomst op sportpark De Heughte. Als blijk van grote dank en waardering overhandigde Vlieger de trouwe Stersponsor een fraai bloemstuk en wenste het populaire cateringbedrijf veel zakelijk succes, vooral met de forse uitbreiding van het bedrijfspand in Hattemerbroek tot zo’n 3000 m2.

 

Al meer dan 125 jaar is de naam Van Guilik verbonden aan een vooraanstaande slagersfamilie die hun oorsprong kent in Ede. De goedlachse Jack van Guilik startte zijn ambachtelijke slagerij in 1986 in de Boni-Supermarkt aan de Deventerstraatweg in Zwolle, waar hij nog steeds actief is. Wekelijks bedient Slagerij van Guilik daar ongeveer 6.000 tevreden klanten.

 

Rond 2007 waagde Jack van Guilik zich voorzichtig aan barbecues en salades, wat een groot succes bleek te zijn. Dit leidde uiteindelijk tot de bouw van het opvallende nieuwe pand op bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek in 2013. Het pand werd al snel uitgebreid en heeft nu een indrukwekkend werkoppervlak van 1.800 m2. Door deze groei heeft Slagerij van Guilik zich tot de nummer 1 in BBQ en Buffetten ontwikkeld, niet alleen lokaal maar ook in de bredere regio. Het motto blijft: Topkwaliteit bieden tegen een scherpe prijs met uitstekende service.

Begin 2020 opende Slagerij van Guilik een ambachtelijke slagerij in het Boni-filiaal te Hattem, gevolgd door een filiaal in Loosdrecht. Vader Jack kreeg al snel gezelschap van zijn zonen Arnoud en Ferdi, evenals achterneef Remco in de dagelijkse bedrijfsleiding. Jack en Ferdi leiden de slagerijen, terwijl Arnoud en Remco de scepter zwaaien bij het cateringsbedrijf. Het team van Slagerij van Guilik bestaat inmiddels uit 45 personen, met uitbreiding tijdens de zomerperiode.

 

Ondanks de vertraging door de coronaperiode in de uitbreidingsplannen van het bedrijfspand in Hattemerbroek, is recent de betonconstructie gerealiseerd. Binnenkort start de opbouw van de bedrijfsruimte die maar liefst 3000m2 zal beslaan. Naar verwachting zal het nieuwe pand medio februari/maart 2024 feestelijk worden geopend.

 

Gedurende de jaren heeft ook VSCO’61 de culinaire kwaliteiten van Slagerij van Guilik ervaren door middel van diverse gevarieerde buffetten en hapjes. Uit deze plezierige contacten is wederzijds respect en vertrouwen ontstaan, wat heeft geresulteerd in de beslissing van Slagerij Van Guilik om zich graag voor de komende drie jaar opnieuw als Stersponsor aan VSCO’61 te verbinden. De bekrachtiging van deze overeenkomst vond deze week plaats op sportpark De Heughte, waar Arnoud van Guilik en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de Stersponsorovereenkomst ondertekenden. Als blijk van bijzondere dank en waardering bood VSCO’61 Slagerij van Guilik een prachtig bloemstuk aan, en wenste hen veel zakelijk succes en een voorspoedige bedrijfsuitbreiding toe.

De trouwe Stersponsor van VSCO’61 is gevestigd op:

 

Slagerij van Guilik, Nr. 1 in BBQ en Catering

Duurzaamheidsstraat 19c
8094 SC Hattemerbroek
T: 038 – 37 659 76 (ook Whatsapp)
E: info@slagerijvanguilik.nl
www.slagerijvanguilik.nl

 

Ook te volgen via Facebook, twitter, Instagram en LinkedIn

 

Boni Supermarkt Zwolle (Slagerij van Guilik)
Deventerstraatweg 20
8012 AH Zwolle

Boni Supermarkt Hattem (Slagerij van Guilik)
Kleine Gracht 30

8051 VK Hattem

 

Boni Supermarkt Loosdrecht (Slagerij van Guilik)

Rading 146                

1231 KE Loosdrecht

www.bonisupermarkt.nl

 

Bekijk de foto’s die zijn gemaakt door Fotograaf Jack Aalderink hier.