Sponsortrip naar FC Groningen
blijkt voltreffer

De sponsortrip van VSCO’61 is een groot succes geworden. Met een tour door Groningen Seaports (Chemie-park Delfzijl en het Eemshavengebied), een stadionrondleiding door de Euroborg en het bezoeken van de KKD-promotiekraker FC Groningen tegen Roda JC werden de sponsoren vermaakt. Met een volledig bezette touringcar maakte het gezelschap in de zonnige middaguren kennis met de enorme industriële ontwikkeling van het havengebied. ’s Avonds waren de sponsors getuige van het unieke promotiefeest van FC Groningen na de 2-0 zege op Roda JC. De organiserende sponsorcommissie van VSCO’61 kan dan ook terugkijken op een zeer geslaagde en succesvolle sponsortrip.

 

De sponsortrip van VSCO’61 is een jaarlijkse traditie waar club en sponsors elkaar nader spreken en verder verbinden. Afgelopen vrijdag vond de 2024 editie plaats. De belangstelling was groot en de beschikbare en inmiddels opgeschaalde 62 plaatsen waren dan ook snel gereserveerd.

 

Onder heerlijke weersomstandigheden en veel enthousiasme vertrok het sponsorgezelschap met een luxe touringcar van Marion Reizen richting het hoge Noorden. In Siddeburen stapte gids Cas König, de CEO van Groningen Seaports, in de bus om de sponsors uitleg te geven over de industriële ontwikkeling van de economisch belangrijke havengebieden. Het werd een onvergetelijke tour in de Eemsdelta. Naast de chemiecluster in Delfzijl werd er uitgebreid stilgestaan bij de grote en duurzame energie en data gerelateerde bedrijvigheid in de Eemshaven. Grote bedrijven als RWE, Engie, TenneT, Google, TKF & Vopak passeerden de tour en gaven een verrassende kijk op dit gebied.

 

In de namiddag werd koers gezet naar het FC Groningen stadion Euroborg waar een interessante rondleiding plaatsvond. Na een heerlijk buffet in de speciaal afgehuurde Boeren-Box Skybox werd intens genoten van de Keukenkampioendivisie (KKD) promotiekraker FC Groningen – Roda JC. Het werd een onvergetelijke avond in een kolkende Euroborg met een gedreven en goed spelend FC Groningen dat uiteindelijk met 2-0 won en daarmee promoveerde naar de eredivisie.

Tijdens de terugreis werd er volop nagepraat over deze bijzondere en zeer geslaagde sponsortrip en kan de organiserende sponsorcommissie met veel genoegen terugkijken op deze succesvolle en geslaagde reis.

 

Foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink en Lammert Vlieger, bekijk ze HIER.