Stange Houthandel
continueert sponsoring

Stange Houthandel uit Elburg heeft haar sponsoring bij VSCO’61 gecontinueerd. Daarnaast ontving de club uit handen van eigenaar Sander Stange nieuwe reclameborden in de geüpdate en moderne Stange-huisstijl. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger nam de borden in ontvangst, bedankte de trouwe sponsor en bood een fraai bloemstuk aan als blijk van grote waardering en wenste het bedrijf nog veel succes toe.

 

Het ondernemersechtpaar Henk en Ageeth Stange startte in 1992 hun bedrijf. Eerst als steen- en houthandel maar later hebben ze zich gespecialiseerd in Houthandel. In 2018 kwam zoon Sander in de zaak als derde vennoot. En ook dochter Susanne werkt bij de zaak als webdesigner en fotograaf.

 

Kwaliteitshout
De hoofdwerkzaamheden zijn het verhandelen van hout en bouwmaterialen  door de hele Benelux. Ook heeft Stange Houthandel klusteams die een tuin omtoveren tot een mooi paleisje waar je heerlijk kunt genieten. Stange is leverancier en dealer van diverse grote houtimporteurs. Bij het fors gegroeide bedrijf kan men terecht voor kwaliteitshout met een heel betaalbare prijs omdat het rechtstreeks inkoopt bij fabriek of importeur. Naast hout levert Stange ook een uitgebreid assortiment ijzerwaren, dakbedekkingen, beits, natuurmatten en  tuindecoratie.

 

Showroom
Henk en Ageeth Stange hebben het bedrijf  in januari 2023 officieel overgedragen aan zoon Sander. Met 15 vaste personeelsleden timmert Stange houthandel stevig aan de weg. Zodanig dat er in april vorig jaar een nieuw en ruimer pand is betrokken, waarin tevens ook een showroom is gehuisvest. Hierin bevinden zich verschillende ingerichte veranda’s, tuinartikelen en BBQ-materialen.

 

Huisstijl
Stange Houthandel is al vele jaren een trouwe sponsor van VSCO’61 en heeft in haar vernieuwde marketingstrategie gekozen voor een modernere huisstijl. Gelet op de plezierige contacten met de club heeft Stange Houthandel de huidige sponsorvormen gecontinueerd en gaf het de primeur van de nieuwe huisstijl aan De Kanaries. Op sportpark De Heughte overhandigde Sander Stange nieuwe reclameborden in de geüpdate en moderne Stange-huisstijl aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Deze bedankte de trouwe sponsor hartelijk en bood een fraai bloemstuk aan als blijk van waardering en wenste het bedrijf nog veel succes toe.

 

De trouwe sponsor van VSCO’61  is voor zowel voor de zakelijke als de particuliere markt te vinden op:

 

Stange Houthandel
A. Vogelstraat 4
8081 HD Elburg
T: 0525 – 68 06 74
E: info@stange-elburg.nl
www.stange-elburg.nl

 

Ook te volgen via Facebook en Instagram.

De foto’s zijn gemaakt door Jack Aalderink Fotografie. Bekijk ze HIER