Steun Alpe d’Huzes-team
Diederik

Op 6 juni 2024 gaat een team van echte VSCO’ers deelnemen aan Alpe D’Huzes. We gaan dit doen met team Diederik. Diederik is Diederik van ’t Hul, hij is helaas op 26 november 2021 overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Tussen de diagnose en zijn overlijden zaten slechts 6 weken. Diederik heeft vele jaren in de jeugd van VSCO’61 gespeeld en enkele jaren in het eerste elftal van de Kanaries. Hij speelde daarna jarenlang in een vriendenteam bij OWIOS.

 

We willen als team zoveel mogelijk geld bij elkaar fietsen, wat zal worden besteed aan onderzoek naar kanker. Daarbij hebben we jullie steun hard nodig. Je kunt ons steunen via onderstaande link, je komt dan terecht op onze teampagina. Op deze pagina kun je zelf bepalen bij welk teamlid je wilt doneren.

 

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamDiederik

 

We hopen hiermee een steentje bij te dragen aan dit onderzoek, maar ook willen we er een mooie week van maken ter nagedachtenis aan Diederik.

 

Team Diederik bestaat uit de volgende personen:

 

Allereerst Sylvana van Surksum, partner van Diederik. Een sportieve dame die niet opzij gaat voor een paar bergen. Samen met Diederik heeft ze vele mooie tochten gemaakt, zowel met de fietsclub uit Barneveld als in de Alpen. Ze gaat dit doen met zoontje Dominic van 6 jaar. Dominic voetbalt bij vv Barneveld en schijnt net zo veel talent te hebben als zijn vader Diederik.

 

Het team bestaat verder uit Eibert van ’t Hul, oud-spits van het eerste en tevens in vele rollen actief geweest bij de selectie van VSCO’61.

 

Ook Diederik’s broer Remco van ’t Hul gaat meefietsen. Hij heeft jarenlang ervaring in het eerste van VSCO’61 en probeert zijn ervaring nu weer over te dragen aan een ander teamlid van ons, namelijk zijn neefje Milan Eibrink, momenteel selectiespeler van VSCO’61. Milan speelt sinds dit seizoen bij onze mooie vereniging en voelde zich al snel in de VSCO’61-familie opgenomen.

Tot slot gaat René Eibrink met ons meefietsen. Hij is de vader van Milan en heeft jarenlang deel uitgemaakt van de hoofdmacht van VSCO’61.

 

Al met al een fantastisch team dat zich momenteel volop inzet voor KWF / Alpe D’Huzes. Houdt de sociale media en kranten en diverse websites de komende periode in de gaten, want er staan nog enkele mooie activiteiten op de planning, zoals een benefietconcert in het Kulturhus Oldebroek op 5 april met o.a. Brooks uit Oldebroek. Ook staat er op 15 februari een spinning- en sportmarathon op het programma in Wapenveld, verdere info volgt via de diverse kanalen.

 

>> Bekijk hier de foto’s van Team Diederik.