Theatervoorstelling:
Ik wou dat het weer weekend was

Samen met Live Your Story ontwikkelde de KNVB een theatervoorstelling: “Ik wou dat het weer weekend was.” De KNVB en Goed Bezig Oldebroek nodigen je van harte uit om samen met andere bestuurders, hoofd-opleidingen, vertrouwenspersonen en trainers de voorstelling te bekijken. En het gesprek aan te gaan over de kracht van diversiteit, maar ook de pijn van kwetsende uitingen in het voetbal.

 

De spelers zetten (jong)volwassen voetballers, maar ook bestuurders, trainers en scheidsrechters, aan het denken over de invloed van je afkomst op je zelfbeeld, het beeld van de ander en je kansen op het veld en in de maatschappij.

 

Wanneer: vrijdag 10 november
Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur Inloop: 19.30
Waar: Kantine WHC, Hoeloosweg 15, Wezep

 

Programma

20.00 – 20.35 theatervoorstelling
20.35 – 20.45 pauze
20.45 – 21.30 workshop
inclusief gratis consumptie, koffie en thee

 

De voorstelling richt zich op bestuurders, hoofd-opleidingen, vertrouwenspersonen, trainers (coördinatoren), maar ook bijvoorbeeld ouders en scheidsrechters die voor een sportveilige en plezierige omgeving willen zorgen.

 

Op deze avond gaan we in gesprek over de waarde van diversiteit voor jouw vereniging en hoe je de betrokkenheid binnen jouw vereniging kan vergroten.

 

Klik op onderstaande link voor de flyer van de voorstelling. Voor meer informatie en voor aanmelden kunt u mailen naar kscholten@oldebroek.nl