Uitnodiging
vrijwilligersavond

Op vrijdag 9 februari 2024 aanstaande vindt de vrijwilligersavond bij VSCO’61 plaats. De vrijwilligerscommissie is druk bezig met de voorbereiding. Alle vrijwilligers van de vereniging en hun partners zijn van harte welkom in de kantine op sportpark De Heughte voor een gezellige avond. Op deze avond zal traditiegetrouw de Gouden Kanarie bekend worden gemaakt.

 

Binnen VSCO’61 zijn circa 240 vrijwilligers actief en wij zijn blij dat dit aantal stabiel blijft. De vereniging mag hier trots op zijn: zonder de inzet en steun van alle vrijwilligers kan de vereniging niet op de huidige wijze functioneren. Als vereniging en vrijwilligerscommissie willen we graag wat terug doen voor ons vrijwilligers.

 

De vrijwilligersavond zal plaatsvinden op Sportpark De Heughte en start om 20.00 uur. Het wordt een leuke en muzikale avond, die voor iedereen wat zal bieden. De avond zal tot 24.00 uur duren en gedurende de avond zullen er hapjes geserveerd worden.

 

We kijken uit naar eenieders komst. Naast alle vrijwilligers zijn ook de partners van de vrijwilligers van harte uitgenodigd.

 

Aanmelden

Om te inventariseren hoeveel personen er verwacht worden, verzoeken wij je vriendelijk om je aan te melden en dat kan tot en met uiterlijk woensdag 31 januari 2024. Aanmelden kan door:

 

  • Het formulier onderaan deze pagina in te vullen, of;
  • Een mailtje te sturen naar ikmeldmeaan@vsco.nl met vermelding van het aantal personen waarmee je komt, of;
  • Het beschikbare formulier in het clubhuis in te vullen en achter de bar in te leveren.

 

We willen benadrukken dat we het op prijs stellen dat je na opgave ook daadwerkelijk aanwezig bent. Je hebt het verdiend!

 

Gouden Kanarie

Volgens traditie wordt op de vrijwilligersavond ook de Gouden Kanarie uitgereikt. Wie wordt de opvolger van Egbert Dijkhuizen? De Gouden Kanarie ontvangt de onderscheiding als ‘Vrijwilliger van het Jaar’.

 

Er zijn binnen de vereniging veel vrijwilligers actief, die voor deze onderscheiding in aanmerking komen. Graag ontvangen wij namen van kandidaten die jullie willen voordragen als Gouden Kanarie met daarbij een korte motivatie. Suggesties voor de Gouden Kanarie kunnen tot en met uiterlijk woensdag 31 januari 2024 worden doorgegeven aan één van de leden van de vrijwilligerscommissie.

 

Met sportieve groeten,

 

De vrijwilligerscommissie

Tessa Grolleman

Niels van Os

Tjalke Schuurmans

Jochem Schreurs

Gerrit van ’t Veen

Aanmelding vrijwilligersavond VSCO’61

Ik meld me aan voor deelname aan de vrijwilligersavond op vrijdag 9 februari 2024 om 20:00.

Voer een nummer in van 1 tot 10.