Uitwedstrijd voor VSCO’61
tegen ’s Heerenbroek

 

Zaterdag mag VSCO’61 proberen de broodnodige eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. Het treedt dan aan tegen het gepromoveerde ’s Heerenbroek. De wedstrijd op sportpark De Kandelaar begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer J.M.L. Procee.

 

De start van het seizoen voor VSCO’61 is niet om over naar huis te schrijven. Uit de eerste drie wedstrijden werden slechts twee punten behaald door gelijk te spelen tegen VIOS Vaassen en sv ’t Harde. Zaterdag stelde VSCO’61 teleur tegen Dieze West en werd een 0-2 nederlaag geleden. VSCO’61 staat hierdoor met twee punten op de tiende plaats.

 

’s Heerenbroek kent een betere start. De promovendus wist twee van de drie wedstrijden te winnen en staat met zes punten op de vierde plaats. De eerste wedstrijd werd van EFC’58 met 2-3 gewonnen, maar de tweede wedstrijd  gingen ‘de Groene Draken’ fors onderuit door met 1-5 te verliezen van VIOS Vaassen. Vorige week herstelden de groenhemden zich en wonnen met 0-2 van sv ’t Harde.

 

Het is dus voor VSCO’61 zaak om aan te haken bij de middenmoot om niet verder weg te zakken op de ranglijst. ’s Heerenbroek zal ongetwijfeld de goede start een vervolg willen geven. Hoe de krachtsverhoudingen liggen is moeilijk te zeggen, maar ‘de Kanaries’ zullen volop moeten strijden om de punten mee naar Oosterwolde te kunnen nemen.