Voegbedrijf ten Hove
nieuwe reclamebordsponsor

VSCO’61 heeft afgelopen week Voegbedrijf ten Hove uit Oosterwolde mogen verwelkomen als nieuwe reclamebordsponsor. Uit handen van het ondernemersechtpaar Sjaak en Willy ten Hove ontving sponsorcommissielid Vincent Smit op sportpark De Heughte de modern gestylde borden. Als blijk van dank en waardering werd ten Hove een fraai bloemstuk overhandigd en werd het bedrijf veel succes gewenst.

 

Ongeveer veertig jaar geleden stortte Sjaak ten Hove zich op het voegwerk in allerlei vormen en dat in loondienst. Maar Sjaak had altijd de droom voor zichzelf te beginnen, hetgeen in 2005 uitkwam. Hij startte Voegbedrijf ten Hove aan het Bovenpad in Oldebroek. Uiteindelijk is de onderneming belandt op het prachtige Landgoed Morren in Oosterwolde.

 

Met een mooie orderportefeuille biedt ten Hove voegwerk in alle vormen en kleuren aan nieuwe projecten en restauratiewerkzaamheden. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor gevelrenovatie en reiniging, het impregneren van voegwerk en het herstel van scheuren. Voegbedrijf ten Hove is specialist op het gebied van snij- en knipvoegen en in renovatie van monumenten. Een van de mooiste projecten was wel het renoveren van het voegwerk aan de Sassenpoort te Zwolle. ”Het is schitterend om te werken aan het onderhoud van zo’n mooi monumentaal gebouw, over een mooi uitzicht gesproken.”, aldus de enthousiaste vakman.

 

De fijne contacten met de Oosterwoldse samenleving en VSCO’61 in het bijzonder, heeft Sjaak ten Hove ertoe gebracht om sponsor te worden van De Kanaries. De club heeft afgelopen week Voegbedrijf ten Hove mogen begroeten als nieuwe reclamebordsponsor. Uit handen van het ondernemers-echtpaar Sjaak en Willy ten Hove ontving sponsorcommissielid Vincent Smit op sportpark De Heughte de modern gestylde borden. Als blijk van dank en waardering werd ten Hove een fraai bloemstuk overhandigd en ook werd het bedrijf veel succes gewenst.

 

De nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61 is te bereiken via:

 

Voegbedrijf ten Hove
Oostendorperstraatweg 71
8097 PL Oosterwolde (Gld)
T.:06 – 101 00 272
E: sjaaktenhove6@gmail.com
www.voegbedrijftenhove.nl

 

Ook te volgen via Facebook en LinkedIn.

De foto’s zijn gemaakt door Kelly’s Hand. Bekijk ze HIER